Glavni » general » iOS vs Android: Odabir između Android uređaja i IOS uređaja

iOS vs Android: Odabir između Android uređaja i IOS uređaja

general : iOS vs Android: Odabir između Android uređaja i IOS uređaja

Trenutno u svijetu tableta i pametnog telefona postoje dvije glavne vilice: Android i iOS. Ovaj je vodič za ljude koji su zaglavljeni između odabira uređaja s Androidom ili jednog pokretanja iOS-a. Koliko ja mogu reći, najočitija razlika u načinu na koji upotrebljavate uređaje na obje platforme bit će kopiranje datoteka na / s vašeg uređaja. Dođite dok jačim iOS vs Android .

USB-to-PC : Možete povezati svoj Android uređaj s računalom putem USB kabela i pojavit će se kao vanjski pogon na računalu, omogućujući vam da kopirate i premjestite datoteke kao što biste to učinili USB flash pogonom. Na iOS-u morate instalirati Appleov softver, iTunes, na računalo tako da možete sinkronizirati glazbu, video i ostale podržane datoteke. Ne možete kopirati i zalijepiti datoteke izravno kao dobiveni na Androidu.

Bluetooth : Na prosječnom uređaju Android možete slati i primati slike, glazbu, videozapise i druge datoteke s drugih uređaja Bluetoothom. To je nemoguće na iOS uređaju, osim ako ne odlučite zatvoriti uređaj. Jailbreaking je poput hakiranja vašeg uređaja, ako shvatite što to znači. Ako ga ne razumijete, vjerojatno ste nijedan geek i ne biste se trebali smetati.

MicroSD kartica : Android OS podržava microSD kartice. To su prijenosne memorijske kartice na koje možete pohraniti svoje datoteke. Većina Android uređaja ima utor za microSD karticu za takve kartice. Uređaji s iOS-om nemaju ovo mjesto.

iOS vs Android: vaš poziv

Mnogo ljudi koji na bilo koji način koriste uređaje udobno. Funkcionalnost je mudra, i Android i iOS su sposobne platforme. Pitanje stoga je: što vam je bolje? Želite li veće mogućnosti koje nudi Android ili vam se sviđa Appleova ograničena mogućnost povezivanja na iOS-u? Tvoj izbor.

Također pročitajte: stanje izvješća o Androidu za listopad 2015
Preporučeno
Ostavite Komentar