Glavni » general » Korisnici iOS-a dobivaju nova ažuriranja WhatsApp-a, uključujući brze odgovore

Korisnici iOS-a dobivaju nova ažuriranja WhatsApp-a, uključujući brze odgovore

general : Korisnici iOS-a dobivaju nova ažuriranja WhatsApp-a, uključujući brze odgovore

Korisnici iPhonea će biti oduševljeni novim ažuriranjima WhatsApp-a. WhatsApp je potvrdio da će najnovija ažuriranja aplikacija donijeti mnogo novih značajki. To uključuje filtre fotoaparata, albume, prečace za odgovor i tako dalje.

Značajka Albumi olakšat će organiziranje skupine slika poslanih ili primljenih na WhatsApp, ako su postavljene u skupinu od četiri ili više. To će stvoriti prikaz pločica unutar vaše poruke i pritiskom na album otvorit će se cijeli zaslon.

Tu je i značajka Foto Filtri, koja je vjerojatno najveća značajka koja dolazi s ovim ažuriranjem. Slično Instagram filtrima, možete primijeniti skup filtara za slike, GIF-ove i videozapise. Ti filtri bit će ugrađeni izravno u fotoaparat, omogućujući korisnicima da kliknu slike s njima na slojevima unutar aplikacije, a ne uzimaju slike i uređuju ih nakon činjenice. Postoji samo pet filtara za sada, ali možemo očekivati ​​buduća ažuriranja da bi donijeli više filtara.

WhatsApp također donosi novu značajku pod nazivom Brzi odgovori. To uključuje kontrole geste, kako bi se poboljšalo iskustvo razgovora. Sada korisnici mogu brzo prijeći prstom po određenom tekstu kako bi brzo odgovorili. To je osobito važno u skupnim razgovorima. Kao što se možete sjetiti, WhatsApp je dodao značajku koja korisnicima olakšava slanje poruka u skupnim razgovorima dodavanjem simbola "@". Značajka brzih odgovora još je jedan korak u tom smjeru.

Otkako je 2014. stekao WhatsApp, Facebook je vidio razne nove inovacije. Neki od njih su bili povoljno gledani, dok drugi nisu. Ti su dodaci usklađeni s ciljem tvrtke da pruže bolji doživljaj korištenja za sve veću korisničku bazu aplikacije. Sada su ažuriranja navedena u gornjem popisu za korisnike samo za korisnike iOS-a. Nije bilo riječi o tome kada će odgovarajući ažuriranje biti za Android korisnike, ali možemo očekivati ​​da će to biti uskoro.

Također pročitajte: Samsung planira nove uređaje Bada OS - QWERTY tipkovnice u kombinaciji
Preporučeno
Ostavite Komentar