Glavni » general » iOS gubi tabletnu dominaciju i na Androidu

iOS gubi tabletnu dominaciju i na Androidu

general : iOS gubi tabletnu dominaciju i na Androidu

Nisam bio iznenađen kada je Android gurnuo iOS na drugo mjesto na tržištu pametnih telefona. Kao što sam rekao iznova i iznova, Appleov model znači da će njihova platforma završiti nišu. Nije iznenađujuće, iOS je sada izgubio poznatu nadmoćnost tableta za Android OS. Je li itko doista iznenađen? Možda samo umoriti Apple fanboys.

Prije godinu dana, ipad je dominirao tabletnim prostorom i izgledalo je da ništa ne može promijeniti. Danas, prema statistikama IDC-a, tablice su u potpunosti okrenute i Android tablete sada posjeduju preko 60% tržišta tableta. Evo kako operativni sustavi tableta stoje na kraju drugog tromjesečja 2013.:


Kao odgovor na brzinu promjene pametnog telefona, Apple je uveo jeftiniji iPad Mini, a glasine su da je iPhone Mini na putu. Dobar potez Apple. Revolucija se odvija na srednjim i nizinskim tržištima, a svaki potez u servisnom dijelu tih segmenata dobar je.

Evo kako Phone Arena sažima novu situaciju na tržištu tableta:

"Dobitak od 163% u isporukama Android tableta omogućio je tabletima koje pokreće Googleov OS open source da bi zauzeo 62, 6% udjela na svjetskom tržištu tableta u posljednjem tromjesečju u odnosu na 32, 5% koje je održao Apple. Nevjerojatno, samo godinu dana prije, Apple je imao 60, 3% tržišta tableta dok Android posjeduje 38 posto. "

IOS dominantnost je gotova. Vrhunska pravila Androida, koja imaju kontrolu nad pametnim telefonima i tabletima. Prijeđite na Phone Arena kako biste pročitali detaljnije izvješće.

Preporučeno
Ostavite Komentar