Glavni » general » iOS 4.2.1 je out; zašto biste trebali nadograditi

iOS 4.2.1 je out; zašto biste trebali nadograditi

general : iOS 4.2.1 je out; zašto biste trebali nadograditi

Nije državna tajna da je najnoviji Appleov firmver za svoje iOS uređaje objavljen. Zapravo, od ponedjeljka, 22. studenog 2010. emitirano je zrakoplov. Ažuriranje je došlo s nekoliko novih inovativnih značajki i izuzetnim tlom za svakoga tko koristi iOS uređaj za nadogradnju.

U ovom su ažuriranju podržani uređaji iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G i iPad.

Postoji više od 100 novih značajki i prilagodbe za iOS 4.2.1. Samo bih navodio neke od glavnih novih značajki koje su relevantne za naš okoliš (Nigerija) i osobite su za ovo ažuriranje;

 1. AirPrint
  AirPrint olakšava ispis e-pošte, fotografija, web stranica i dokumenata izravno s vašeg iPhone uređaja, iPoda ili iPod toucha. Sve što trebate upotrijebiti su nekoliko dodirnih mjesta i dostupnost Wi-Fi-ja i Wi-Fi kompatibilnog pisača. Nema novog potrebnog softvera za preuzimanje, bez instaliranja upravljačkih programa i kabela za povezivanje prije korištenja Airprinta.
 2. Airplay
  AirPlay omogućuje strujanje digitalnih medija bežično s vašeg iPhone uređaja, iPoda i iPod toucha na Apple TV ili zvučnike koji podržavaju AirPlay. Tako možete gledati filmove i fotografije na televizoru širokog zaslona i reproducirati glazbu putem najboljih zvučnika u kući putem Wi-Fi-ja ili svojeg širokopojasnog pristupa internetu.

 3. Poboljšana podrška poduzeća
  Tvrtke mogu iskoristiti snažnije sigurnosne značajke, nove mogućnosti upravljanja uređajima i poboljšanu integraciju poduzeća.

 4. Višezadaćnost na uređaju iPad
  Ovo je nova značajka za ipad. Je li potrebno reći da su drugi iDevices dugo uživali u tome? iOS 4.2 donosi višezadaćnost od iPhonea i iPod toucha do ipad. Implementacija višedjelnih zadataka je u redu, sve pokrenute aplikacije funkcioniraju glatko i učinkovito - bez usporavanja performansi aplikacije u prvom planu ili nepotrebno ispuštanje baterije.

 5. Mapa na ipad
  Također je novo za ipad. The ipad sada ima više soba za više aplikacija. Sada možete premjestiti aplikacije u mape jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem kako biste odblokirali početne zaslone i održali aplikacije organizirane za brzi pristup. Trebam li reći da ovu funkciju smatram neprocjenjivom za moj iDevice. Napokon broj ukupnih aplikacija na mom iPod touchu 4G / iPhone 3G bio je oko 312! Oko 5, 3 gigabajt veličine! I ne postoji usporavanje korisničkog sučelja ili pogreške u memoriji zbog tog broja i veličine aplikacija! SO ova je opcija bila super za mene da bi moje aplikacije bile organizirane

 6. Centar za igre
  Također je novo za ipad. Možete se više družiti sa svojim igrama, pronaći prijatelje ili koristiti automatsku utakmicu za igranje igara za više igrača protiv novih protivnika. Praćenje postignuća i usporedbu visokih ocjena.

 7. Još bolji Mail
  Sada možete vidjeti poruke sa svih vaših računa u unificiranom poštanskom sandučiću (New to ipad) ili zasebno. Sada možete organizirati poruke po niti i otvoriti privitke u aplikacijama treće strane.

 8. Pronađite moj iPhone, iPad ili iPod Touch
  Nađi moj iPhone, iPad ili iPod touch je značajka MobileMe koja vam u stvarnom vremenu pomaže da pronađete svoj nestanak iDevice u stvarnom vremenu i zaštitite svoje podatke. Zalijevanje kolača je da je sada slobodan na bilo koji iPhone 4, ipad ili četvrte generacije iPod Touch koji izvodi iOS 4.2.1. Kada ga postavite, možete pronaći svoj izgubljeni uređaj na karti, prikazati poruku na svom zaslonu, daljinski postaviti zaporku i pokrenuti daljinsku brisanje kako biste izbrisali svoje podatke. A ako na kraju pronađete svoj iPhone, iPad ili iPod touch, možete vratiti sve od zadnje sigurnosne kopije. Postavljanje je jednostavno; Jednostavno pročitajte vodič korak po korak: www.apple.com/hr/ipodtouch/find-my-ipodtouch-setup/.
Čitate i sljedeće: Čitate li se na mobilnom uređaju?

Ostale značajke uključuju: Pronađite tekst na web stranicama u pregledniku Safari, Bilješke s fontovima, Odgovorite na kalendarske pozivnice, Povećanja tipkovnice i rječnika, Poboljšanja pristupačnosti i mnoštvo drugih.

Zaključak
Ios 4.2.1 dobrodošao je ažuriranje svakome tko upotrebljava bilo koji iOS uređaj. Upravo sam dobio četvrtu generaciju iPod toucha, a nakon nadogradnje na 4.2.1 (8C148), poboljšanje korisničkog sučelja uz uštedu svakodnevnih upotrebljivosti u novom firmwareu bilo je duboko.

Područje pohvale je značajka Pronađi moj iPhone, iPad ili iPod Touch. Nekada je bila plaćena usluga, ali sada je besplatna. Sve što trebate učiniti je da se prijavite za besplatnu mobilnu uslugu u vašem uređaju, ako nemate račun prije, a zatim aktivirajte značajku Pronađi moj iPhone, iPad ili iPod touch pod postavkama na uređaju. I presto, sada možete ići! Ako ste vjerojatno izgubili svoj uređaj, sve što trebate učiniti je da se prijavite na me.com s računala da biste vidjeli svoj iPod touch na karti ili prikazali poruku na njemu ili postavili zaključavanje zaporke. Ili ga možete maknuti na daljinu!

To možete učiniti i na drugom uređaju nakon instalacije aplikacije Pronađite moj iPhone! Ovo je uredna značajka, ako me pitate.

Pa što čekaš? Idi ažurirati svoj ipad ili ipod touch! No, u ovom je trenutku riječ o opreznosti koju treba zvučati. Ako koristite Jailbroken iPhone, NE morate odmah nadograditi ili na drugi način ponovno zaključati telefon. Morate pričekati da se dostupnost bjekstvo iz zatvora za novu verziju prije nadogradnje na iOS 4.2.1.

Također pročitajte: Angry Birds: Najbolja igra App
Preporučeno
Ostavite Komentar