Glavni » general » Predstavljamo Porsche Design P'9981 Smartphone iz BlackBerrya

Predstavljamo Porsche Design P'9981 Smartphone iz BlackBerrya

general : Predstavljamo Porsche Design P'9981 Smartphone iz BlackBerrya


Dizajniran luksuz zadovoljava visoke performanse

Stuttgart, Njemačka / Waterloo, Ontario : Danas, Porsche Design i Research In Motion (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) najavili su elitni novi Porsche Design P'9981 smartphone iz BlackBerrya. Dizajniran od strane Porsche Designa, u suradnji s RIM-om, prvi smartphone luksuznih marki donosi inovativan luksuz i performanse.

Porsche Design P'9981 smartphone iz BlackBerrya odmah se može identificirati kao Porsche Design proizvod. Ekskluzivni materijalni izbori za ovaj jedinstveni smartphone uključuju okvir od nehrđajućeg čelika kovanog, ručno zakrivenu kožnu pozadinu, oblikovanu QWERTY tipkovnicu i kristalno čist dodirni zaslon. Ovaj prilagođeni Porsche Design P'9981 dolazi s ekskluzivnom korisničkom sučelju Porsche Design i prilagođeni Wikitude World Browser proširio je doživljaj aplikacije za stvarnost. Uključuje i premium i ekskluzivne PIN-ove koji olakšavaju prepoznavanje drugog P'9981 smartphone korisnika.

"Od 1972. Porsche Design predstavio je prekretnice s ikonastim stilom, a P'9981 smartphone iz BlackBerrya bit će naša sljedeća orijentacija", izjavio je dr. JuergenGessler, izvršni direktor tvrtke Porsche Design Group. "Čisti i osebujni dizajn, zajedno s autentičnim materijalima i naglaskom na proizvodni proces, savršeno se podudaraju s našom filozofijom i nadopunjuju Porsche Design asortiman proizvoda".

"Ova suradnja proizlazi iz zajedničkog uvjerenja da oblik jednako funkcionira", rekao je Todd Wood, SVP za industrijski dizajn, Research In Motion. "Porsche Design P'9981 je doista moderan luksuzni smartphone, gdje bezvremenski stil Porsche Design zadovoljava neusporediv mobilni doživljaj BlackBerry."

Preporučeno
Ostavite Komentar