Glavni » auto općenito » Predstavljamo Chris, pomoćnika glasa za vozače

Predstavljamo Chris, pomoćnika glasa za vozače

auto općenito : Predstavljamo Chris, pomoćnika glasa za vozače

Odstupite, Google pomoćnik, Alexa i Siri. Chris, novi digitalni glasački pomoćnik za vožnju je ovdje i ima puno funkcija. Chris je vrhunski tehnološki i digitalni glasački asistent razvijen od strane berlinskog pokretanja, njemačkog Autolab, koji pomaže vozačima u navigaciji, telefonskim pozivima, slanje poruka i slušanje glazbe tijekom vožnje.

Primanje poziva i pomicanje poruka ili kontakata na telefonu tijekom vožnje može biti pravi bol na stražnjoj strani, a da ne spominjem opasno? Sve što namjerava završiti s Chrisom, digitalnim glasovnim pomoćnikom koji vam govori i sluša vas za vrijeme vožnje.

Kako je ovaj glasovni pomoćnik različit?

Ovaj novi digitalni glasački pomoćnik je inovativni sustav prepoznavanja govora. Osim toga, kontrola geste daje mu mogućnost bez ruku kako bi se osiguralo da ruke ostanu na kolu. To čini vožnju praktičnijom i sigurnijom.

Sada možete slušati poruke i obavijestiti vas o SMS i WhatsApp porukama. Također vam omogućuje pokretanje razgovora ili odgovaranje na poruke, upućivanje i primanje poziva, reprodukciju pjesama s vaših omiljenih online platformi, pa čak i izvanmrežno.

Možda je još jedna nevjerojatna stvar o ovom uređaju da ne treba internetska veza za rad, kako to zahtijevaju drugi glasaši. Sve što treba je Bluetooth smart telefon. Postoji podrška za iOS i Android OS.

Uređaj dolazi s usisnom košaricom, punjačem, 12V punjačem za automobil i trajanjem baterije do sedam dana. Uređaj iznosi 252 funti. Postoji besplatna aplikacija za Chrome za Android i iPhone koja funkcionira s uređajem.

Također pročitajte: Google Pixel 2 i Pixel 2 XL Photos i Hands-on

Chris je dizajniran da funkcionira kao suvozač koji se može priključiti na vjetrobransko staklo ili nadzornu ploču i pruža vam priliku da više poduzmete s manje stresa. Aplikaciju za Android možete preuzeti OVDJE. IPhone aplikacija je u radu.

Preporučeno
Ostavite Komentar