Glavni » general » Predstavljamo CardSwitcher za iOS uređaje

Predstavljamo CardSwitcher za iOS uređaje

general : Predstavljamo CardSwitcher za iOS uređaje

Apple uređaji općenito se smatraju intuitivnim, inovativnim, revolucionarnim, čak i rezolucijskim. Ali, ako stvarno gledate, naći ćete nekoliko nedostataka i ponekad se pitate zašto je određena značajka izostavljena i zašto su drugi učinili određeni način. Pa, u svijetu patenata i tužbi od milijardu dolara, ta se rasprava odnosi na još jedan članak.

Volim svoj iPhone, ali jedna stvar koju ne mogu podnijeti je glomazna višedjelna ladica koja ne nudi ni istinsku višezadaćnost. Sprema sve nedavno otvorene aplikacije u određenom načinu zamrzavanja tako da kad god budete spremni, možete jednostavno podignuti mjesto na kojem ste prekinuli. Osim, ima vremena kada želite da vaš skupni uređaj zapravo završi prijavu ili otvorite web stranicu dok ste u pozadini.

Još jedan zadirkivač o ladici s više zadataka je koliko je nespretan zatvoriti aplikacije posebno ako imate više od 8 trčanje u pozadini. Doslovno morate držati ikonu aplikacije za 2 sekunde, a zatim počnite pritiskati svaku malu crvenu tipku sve dok ne izbrišete sve aplikacije iz ladice za više zadataka. Ako ste otvorili 50 dodatnih aplikacija, to bi se lako kvalificiralo za neki oblik 15 minuta vježbanja kardio.

Dakle, što je rješenje, pitate? Pa, ne zanima me da pričekam da Apple to riješi u drugom iOS ažuriranju. Ako imate jailbroken iPhone ili ipad, glavu na Cydia i instalirati 'cardswitcher'. To donosi višezadaćnost stila u dlanu na iPhone s nekim velikim napredovanjima. Možete koristiti format kartice ili format rešetke. Pustit ću da se slike prikazuju u.

Također pročitajte: Kako pretvoriti WordPress blog u Windows 10 aplikaciju

Lako je koristiti i zabaviti kada odbacite kartice i automatski zatvarate aplikacije. Također je vrlo ugodna za oči dok je posao bolje od zaliha iOS metoda.

Za proteklih 2 tjedna otkrio sam da čini multitasking na iphone znatno slađi, a ako ga kombinirate s 'backgrounder', još jedan ugađanje u cydia, onda aplikacije zapravo rade puno radno vrijeme u pozadini, a ne u zamrzavanje način.

Isprobajte ako imate jailbroken uređaj i pustiti mene znati svoje misli.

Preporučeno
Ostavite Komentar