Glavni » general » Intervju s Kolawole Osinowom, voditeljima rješenja za njegu, Nokia West Africa

Intervju s Kolawole Osinowom, voditeljima rješenja za njegu, Nokia West Africa

general : Intervju s Kolawole Osinowom, voditeljima rješenja za njegu, Nokia West Africa

Prošli je tjedan naš čovjek, Dayo Olutunfese, sjeo da intervjuira Kolawole Osinowo, voditeljica rješenja za njegu, Nokia West Africa. Razgovor se usredotočio na Nokijinu najnoviju ponudu za komunikaciju, E7.

Evo transkripta.

MN: Kako biste ukratko opisali Nokia E7?
KO: Najbolji način za opisivanje Nokia E7 je jednostavno reći da je nevjerojatan uređaj. Nevjerojatan uređaj u smislu da vam pruža priliku da ne samo definirate uspjeh, već i da pokažete uspjeh u pogledu različitih područja vašeg života. To je krajnji uređaj s mogućnošću telefona. To je zabavni okvir s mogućnošću telefona, računala s mogućnošću telefona, to je moja e-mail adresa s mogućnošću telefona; to je moj osobni organizator s mogućnošću telefona. Mi ovdje u Nokia kažu da je to krajnji simbol uspjeha.

MN: Tko je ciljani Nokia E7? Tko bi trebao koristiti Nokia E7?
KO: Svatko tko želi biti uspješan. Svatko tko ima želju da bude uspješan u životu, treba koristiti Nokia E7. Dajem vam primjer; Moram zatvoriti posao. Ja sam u BRT autobusu ili Taxiu i primam e-poštu koja me traži da dajem cijenu. Zahtjev za isporuku je poslan kao privitak u pošti. Ja sam u mogućnosti čitati poštu i otvoriti privitak izravno iz mog Nokia E7. Također sam u mogućnosti odgovoriti na poštu, pa čak i generirati cijenu citat s Excel list odmah od moje Nokia E7. Zato šaljem odgovor i pet minuta poslije, primim još jednu e-poštu koja mi govori da je posao moje. Moj Nokia E7 je to dogodilo dok su se nalazili u prometu u javnom prijevozu, pa nisam ni trebala pričekati da dođem do ureda da obavim posao.
Netko drugi u zračnoj luci čeka njihov let, mogu čitati razna izvješća tijekom dugog čekanja. Na primjer, na zaslonu Nokia E7 mogu pročitati izvješće Mobility Nigerije.

Također pročitajte: Jesu li veliki iPhone modeli koji cannibalizing iPad?

Druga osoba je zabavna, mogu gledati svoje filmove na zadivljujućem zaslonu od četiri inča, s pravim kutovima kako bi unaprijedili iskustvo.

Ciljno tržište stoga je za svakoga tko želi biti uspješan. Uspjeh na poslu, igra, dom, među kolegama i kolegama.

MN: Budući da ste spomenuli zaslon u svom posljednjem odgovoru, možete li nam reći više o E7 zaslonu?
KO: Interno, kažemo da imamo strast za inovacijama. Ne želimo ništa učiniti; želimo ih učiniti inovativnim. Zato smo izašli s ovim uređajem. Ima ekran od četiri inča. Kutovi su također u pravu pomoći kada gledate svoje e-poruke, slike, videozapise, pa čak i pri igranju igara. To je također kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, koji čini interakciju s uređajem glatkim poput vrućeg noža u maslacu. Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir također povećava upotrebljivost u velikoj mjeri, a što je još važnije, zaslon ne troši puno snage, zahvaljujući senzoru ambijentalnog svjetla, koji omogućuje da zaslon automatski prilagodi svjetlosnoj situaciji gdje god se nalazili. Ne zaboravite da postoji i jasan crni zaslon koji čini zaslon stvarno čitljiv pod izravnim sunčevim svjetlom.

MN: Javite nam o kameri na uređaju Nokia E7
KO: Ovdje ima osam megapikselnih kamera s LED Flashom. Dovoljno je snimiti fotografije za poslovnog korisnika. I usuditi se reći da E7 također ima vrlo dobre slike.

MN: Što je život baterije na E7? Može li se cijeli dan prosječno koristiti?
KO: Što se tiče trajanja baterije, moramo shvatiti da su ti uređaji sada više od telefona, oni su sada bitno pokretna računala; s višezadaćnim sposobnostima, što će zasigurno utjecati na ukupni vijek trajanja baterije. Na taj način, reći ću da E7 ima fantastičan životni vijek baterije - tradicionalan s Nokia. Jedna stvar za koju osjećam da bi potrošači trebali biti udobni jest da je ovo Nokia. Svladali smo umjetnost dugog trajanja baterije.

Također pročitajte: Zašto mobilne aplikacije mogu ubiti Google

MN: Zašto je utor za micro SD karticu izostavljen iz E7?
KO: Prvo Nokia E7 dolazi s ugrađenom memorijom od 16 GB. Također je proširen s USB-u-u-the-go sposobnosti. Zašto bi se netko brinuo o utoru za memorijsku karticu kada imate USB u pokretu? S ovom sposobnošću možete priključiti svoj bljesak voziti i pristupiti datotekama koje imate na tom uređaju za pohranu. Također ćete moći uključiti tvrde diskove male snage na E7 i imati pristup datotekama tamo. Recite mi koji drugi uređaj proizvođača ima ugrađenu funkcionalnost?

MN: Zašto bih trebao kupiti Nokia E7 znajući da je powered by Symbian i Symbian je budućnost neizvjesna?
KO: Nije da mi bacamo Symbian, samo to ide naprijed; Windows telefon će postati primarna platforma za pametne telefone. Samo ove godine planiramo prodati 150 milijuna Symbian uređaja, a ukupno imamo oko 300 milijuna instaliranih Symbian uređaja. Ovi uređaji i dalje će biti podržani od strane Nokije, i imajte na umu da će ti uređaji i dalje biti ovdje 2 do 3 godine od sada. Također, ne zaboravite da će se objaviti novi firmver koji će E7 učiniti boljima, bržim i dati joj novi život. Plus ima više od 65.000 aplikacija na Ovi trgovini koje možete iskoristiti.

MN: Kada će biti široko dostupan na tržištu?
KO: Kao što govorim, oni koji su predbilježili E7 počeli su isporučivati ​​svoje telefone sa svojim imenima uklesanim kao uslugu s dodanom vrijednosti. A od sada do dva tjedna trebali biste moći hodati u bilo koju od naših partnerskih prodajnih mjesta i pokupiti E7.

Također pročitajte: San o pristupačnim mobilnim broadbandom

MN: Svejedne riječi?
KO: Moje zadnje riječi će biti da izađete na bilo koji od naših ovlaštenih maloprodajnih mjesta, zamolite ih da demo za vas Nokia E7, a zatim suditi za sebe, ako je to doista krajnji simbol uspjeha.

Preporučeno
Ostavite Komentar