Glavni » general » Dijeljenje interneta: trebali biste razmotriti upotrebu Bluetootha

Dijeljenje interneta: trebali biste razmotriti upotrebu Bluetootha

general : Dijeljenje interneta: trebali biste razmotriti upotrebu Bluetootha

Povezivanje s internetom jest čin dijeljenja internetskog uređaja s jednim ili više uređaja. Postoje različiti mediji za internetske veze. Oni uključuju:

  1. Wi-Fi
  2. USB
  3. Bluetooth

Ovih je dana češće povezivanje prijenosnih računala i naprava putem Wi-Fi veze. Ako imate mobilnu funkciju mobilnog hotspota za pametne telefone, jednostavno možete dijeliti svoj mobilni internet s računalom i drugim gadgetima. Međutim, opcija za povezivanje Bluetoothom dostupna je i na nekim platformama. Da; ima neke prednosti u odnosu na Wi-Fi vezivanje, kao i nedostatke. Moguće je i USB povezivanje, ali je li još netko to danas?

  • Bluetooth je učinkovitiji od Wi-Fi-ja, tako da baterije traju mnogo dulje ako se povezujete putem Bluetootha
  • Ne morate unijeti zaporku za Bluetooth vezu. Kad su vaši uređaji upareni, to je to. Vaša je veza sigurna.
  • Međutim, Wi-Fi omogućuje prijenos podataka mnogo većim brzinama od Bluetooth veze. Bluetooth 2.0 ograničava vas na samo 3 Mbps. Ako imate Bluetooth 3.0, to omogućuje teorijske brzine prijenosa podataka do 24 Mbps, što zapravo nije loše. Naravno, bez obzira na to jeste li povezali Wi-Fi ili Bluetooth, kapacitet davatelja usluga također je čimbenik u kojem ćete brzini doći u stvarnosti.
  • Bluetooth veza također omogućuje povezivanje samo jednog uređaja u bilo kojem trenutku, za razliku od Wi-Fi-ja gdje se više uređaja mogu istodobno povezati
Preporučeno
Ostavite Komentar