Glavni » general » Internet je nova knjiga, kaže Pa @ Ikhide R. Ikheloa

Internet je nova knjiga, kaže Pa @ Ikhide R. Ikheloa

general : Internet je nova knjiga, kaže Pa @ Ikhide R. Ikheloa

Imala sam privilegiju sastanka Ikhide R. Ikheloa negdje prošle godine. Osim razgovora o ženama i gadgetima, tema pisaca i interneta bila je ono o čemu je većina naših rasprava tijekom tog sastanka bilo. Obojica smo se složili da pisci nedostaju na promjeni. Jednostavno rečeno, stvari su se promijenile i pisci su se trebali uključiti u novi program.

Evo popisa serije tweetova koje je radio na temu knjiga i interneta:

Zamislite da su matematičari zaglavili s pravilom klizača. Računala bi bila prebačena u status trećeg stanja i danas nećemo biti ovdje. Chinua Achebe je koristio knjigu, internet vremena, da nam priča priča. Danas je internet novu knjigu, pišite svoje priče o tome ... Nemojte samo čitati knjigu koja nema vruću vezu s drugim svijetom. Čitati. Samo pročita. Kliknite dalje, nemate izbora. Dobrodošli u pravi svijet ...

Pogreška su pisaca koji misle da je internet samo kanal za marketing svojih knjiga. Zapravo smo prošli tu pozornicu prije nekog vremena. Internet je sada svjetska de facto knjižnica.

Želite li pročitati široko u 2014. i dalje? Stavite svoje spise na internet. Učinite e-knjige. Napravite blogove. Slobodno objavite i papirnu knjigu ako vam se sviđa. Ali nemojte zanemariti internet.

Preporučeno
Ostavite Komentar