Glavni » general » Instant Messaging i Social Networking na Nokia N900

Instant Messaging i Social Networking na Nokia N900

general : Instant Messaging i Social Networking na Nokia N900

Svijet je prošao društveno umrežavanje i razmjenu trenutnih poruka. Imajući u kontaktu s obitelji, prijateljima, kolegama, pa čak i korisnicima putem Twittera, Facebooka, Yahoo Mesngera i ostalih sličnih usluga, postao je prihvatljiv način života.

U ovom dijelu moje serije pregleda različitih značajki Nokia N900, ja ću gledati kako socijalne umrežavanje i instant messaging usluge zbivati ​​na ovom mobilnom računalu.

N900 dolazi s ugrađenom podrškom za razmjenu trenutnih poruka unutar aplikacije za kontakte. Nema potrebe za aplikacijom treće strane. Otvorite kontakt i odaberite uslugu koju želite koristiti, a sučelje za razgovore (poruke) predstavlja vaše interakcije u pregledu s navojem. Chatovi se spremaju automatski na uređaj tako da ih kasnije možete uputiti - baš kao i vaš SMS.

Iz kutije N900 podržava Skype, SIP i Google Talk u aplikaciji Kontakti. No, evo gdje se to bolje postiže, tu je dodatak koji vam omogućuje dodavanje još više usluga, pretvarajući N900 u čudovište društvenog umrežavanja. U svemu, dobivate:

 1. Facebook
 2. Gadu Gadu
 3. Google govor
 4. ICQ
 5. brbljati
 6. MSN
 7. Ovi
 8. QQ
 9. GUTLJAJ
 10. Salut
 11. Skype
 12. prostak

To je dvanaest (12) usluga koje su integrirane u vaše kontakte i razgovore. Samo da se uvjerite da to razumiješ. Ne govorim o 12 zasebnih prijava. Svi su integrirani u Kontakti i Razgovori na uređaju.

Sada dodajte na njih činjenicu da svoje kontakte možete razvrstati prema dostupnosti na mreži, tako da se oni koji su trenutačno na mreži prikazuju na vrhu popisa kontakata.

Također pročitajte: PhoneRumble - Tjedno posebne telefonske ponude

Također možete postaviti svoj status / dostupnost za Yahoo, Google Talk i Facebook Chat. Možete stvoriti prilagođeni status i čak odrediti svoju lokaciju, ako to želite.

Popis značajki je opsežan i upotrebljivost je vrhova. Ono što su Nokia učinili s kontaktima i razgovorima na N900 jednostavno je strašan. Nikad to nisam imao s tim u vezi s instant messagingom.

Naravno, ako želite više nego samo chat, postoje aplikacije treće strane za Facebook, na primjer, kao i Twitter i druge. Ove funkcije osim aplikacija kontakata i konverzacija, no one također dobro funkcioniraju. Slike u nastavku prikazuju ažuriranja statusa prijatelja na FaceBricku, samostalnoj aplikaciji za Google:

Nijedan uređaj nije savršen - čak ni N900, i znam dovoljno za reći da je to ne za sve. Ali dopustite mi da kažem da volim ovog velikog momka, i ne mogu to reći dovoljno!

Preporučeno
Ostavite Komentar