Glavni » general » Instagram objavljuje uvredljive komentare filtera

Instagram objavljuje uvredljive komentare filtera

general : Instagram objavljuje uvredljive komentare filtera

Instagram je objavio dvije nove značajke koje će biti dodane u uslugu, što je uvredljivi komentar filtar i mogućnost blokiranja neželjene pošte. Obje ove značajke osmišljene su kako bi poboljšale iskustvo Instagrama čineći ga sigurnim mjestom za samoizražavanje. Oba se značajka oslanjaju na učenje stroja za izvođenje, a oboje se očekuje da postanu snažnijom tijekom vremena budući da bolje prepoznaju uvredljive komentare i neželjenu poštu.

Instagram navodi da je u smislu uvredljivih komentara, filma ofenzivnih komentara duguje svoje postojanje na činjenicu da je to jedan od glavnih aspekata koji zaustavlja korisnike da uživaju u usluzi. Stoga će Instagram prestati oslanjati se na korisnike da prijavljuju uvredljive komentare, a filtar će sami identificirati ove uvredljive komentare. Zatim će ih automatski ukloniti. Ovo je izborna značajka, pa će korisnik moći omogućiti ili onemogućiti tu značajku tako da odete u odjeljak Komentari u Postavkama.

Trenutno, ovaj uvredljivi komentar filtar dostupan je samo na engleskom jeziku. Međutim, uskoro će se pokrenuti podrška za ostale jezike. Također, korisnici će i dalje moći prijaviti uvredljive komentare ako uspiju proći kroz filtar. Filtar za neželjenu poštu također će raditi na isti način. Instagram objašnjava da će filtar izgledati samo za prepoznavanje komentara koji se smatraju rasponom i ukloniti ih u skladu s tim. Glavna razlika u vezi s filtrom za neželjenu poštu jest da ima mnogo veći stupanj podrške za prtljagu prilikom pokretanja. Osim toga, osim engleske podrške, filtar identificira spam na arapskom, kineskom, francuskom, njemačkom, japanskom, portugalskom, ruskom i španjolskom jeziku.

Također pročitajte: Značajka foto albuma uskoro će biti na debitantskom na Instagramu

Objava ne specificira pojedinosti hoće li aplikacija za Android vidjeti ažuriranje s tim značajkama. Međutim, popis aplikacija na Trgovini Google Play navodi datum ažuriranja 28. lipnja. Stoga je moguće da najnovija inačica aplikacije već ima te filtre. Također, ovi se filtri očekuju u drugim platformama.

Preporučeno
Ostavite Komentar