Glavni » opće recenzije » Innjoo One Review: Brzi konjski konj

Innjoo One Review: Brzi konjski konj

opće recenzije : Innjoo One Review: Brzi konjski konj

Innjoo One 3G HD prvi je admiralski uređaj tvrtke Innjoo koji je već neko vrijeme bio prebačen preko interneta. To je dobro izrađen i nosi sličan dizajn na iPhone 4s - samo da je veći u veličini. Sa zakrivljenim rubovima i nejednakim oblikom, dobro se uklapa u vaše ruke. Radi li se Innjoo One kao zviždaljka? Zašto morate kupiti Innjoo One?

Najprije pogledajmo njegove ključne značajke:

 • Debljine 6, 9 ​​mm, te lagane.
 • 5, 0-inčni HD IPS zaslon s prednjim i leđima Dragontrail stakla, 720 × 1280 piksela (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat, obložen s pokretačem UI UI.
 • MediaTek MT6592 čipset s okta-core 1, 4GHz Cortex-A7 procesorom, Mali 450-MP GPU i 2GB RAM-a.
 • 13 MP Auto fokus, sa LED bljeskalicom, broj piksela 4160 x 3120 piksela i video snimanje od 1080p.
 • 8MP kamera okrenuta prema naprijed, s brojem piksela 3264 x 2448 piksela i 480p video snimkom.
 • Potpuno particionirana 16 GB unutarnja memorija (12 GB može se koristiti).
 • Dvojna SIM podrška, Mikro-SIM i 3G mogu se prebacivati.
 • Telefon dolazi pre-ukorijenjen (Možda je svojstven na jedinicu za pregled koji smo imali).

Glavni nedostaci

 • Prosječno trajanje baterije.
 • Slaba glasnoća zvuka i sa vanjskim zvučnicima i slušalicama.

Pročitajte cjelokupne detaljne specifikacije Innjoo One, naše iskustvo Innjoo One Hands On, kao i Innjoo One Unboxing.

Sada, na naš glavni pregled.

Imajte na umu da je ova jedinica jedinica za otpremu prije prodaje koju je poslao Innjoo. To nije posljednja jedinica koja je bila gurnuta na tržište i tako svibanj nedostaje neke značajke koje konačni model prodaje na tržištu ima. - Gospodine Mo

Hardware / Dizajn

Kao što je već rečeno, Innjoo One 3G HD dijeli sličan dizajn na iPhone 4s. Čak i dizajn objektiva fotoaparata svjedoči o činjenici. Sa 6, 9 mm debljine, telefon je prilično tanak i ima jedinstven dizajn (to znači da nema stražnjeg poklopca i baterija se ne može ukloniti). To je gotovo slično mojoj Gionee M2, samo da je potonji težak (zbog velike baterije) i Innjoo ima lijepe zaobljene rubove. Gornja strana nosi utičnicu za slušalice, dok donja strana ima priključak za punjenje i mikrofon. S lijeve strane vidite Dual SIM i ladice za memorijske kartice, dok su na desnoj strani vidljive tipke za uključivanje i glasnoća. Samo pored fotoaparata s prednjom stranom imamo malu bijelu svjetlosnu obavijest koja svijetli svaki put kad dobijete buzz. Iznad svega, ovaj uređaj lijepo se uklapa u vaše ruke.

Također pročitajte: Krenite s Samsung Galaxy Note 5

Kamera / Zaslon

Innjoo One ima super super 13 megapikselnu kameru. Vjerojatno je najbolje što sam vidio na telefonima unutar ovog raspona cijena. Vanjski snimci su toliko oštri i detaljni, dok su snimci zatvoreni tako da su bljeskalica okrenuta. Kamera ovog telefona zauzima puno i puno piksela koje ćete morati zumirati 4 puta prije nego što vidite zrnate siluete. Impresivan!!

Prednji 8MP kamera je također odlična, uzimajući vrlo lijepe selfies, iako ne pokriva vrlo širok kut. Fotoaparat ima ovu značajku snimanja pokreta koja automatski preuzima sliku kada se na rukama prepozna znak mira. zar ne?

Ovdje imamo oštar 5, 0-inčni HD IPS zaslon s rezolucijom od 720 × 1280 piksela s PPI maxed out na 320 (što osjećam pretjerano). Saznao sam da Retina zaslon počinje od 300pi, tako da je rezolucija prilično dobra. Zaslon je oštar i jasan s velikim kutovima gledanja. Čitljivost sunčeve svjetlosti je ipak loša, osim ako se svjetlina ne pomiče do najviše.

multimedijalni

Zvučnik Innjoo One proizvodi zvukove s niskim glasnoćama. To može biti depresivno za glazbene entuzijaste. Kvaliteta zvuka je blago poboljšana kada slušate putem slušalica. Ako želite uživati ​​u glazbi na ovom uređaju, možda ćete morati tražiti snažan glazbeni player s equalizatorima ili instalirati Viper4Android, ili još bolje, flash u Dolby Digital. Reprodukcija videa ovdje je izvrsna zahvaljujući svježem zaslonu i velikim kutovima gledanja. Ovaj telefon također nema FM radio. Iako nisu previše ljudi slušali radio na svojim telefonima, bilo bi bolje da je radio uključen. Napomena : Čini se da nema FM radija jer je to pred-prodajna jedinica. Drugi korisnici izvješćuju da imaju FM radio na njih.

Također pročitajte: Nokia 500 Review - sposoban pjegica

Softver, Inn Apps

Ovaj lijepi uređaj pokreće Android 4.4.2. Osim što je Inner UI lanser u paketu s telefonom, svaki drugi zaslon je običan stock android. Telefon ima 16GB ugrađenu memoriju (12GB upotrebljivi) koja je potpuno podijeljena za instalaciju aplikacija i pohranu datoteka - što je dobrodošao razvoj među kineskim OEM-ovima. Volim činjenicu da telefon ima značajku Double-Tap-to-Wake. Jednostavno dvaput dodirnite zaslon u stanju čekanja i dolazi do žive.

Ovdje postoje grupe prethodno instaliranih aplikacija. Odlučio sam ih nazvati Inn Apps - InnBrowser, InnCloud InnStore i InnForum. Te aplikacije dio su Innjoove planove prodaje usluga i ostvarivanja profita. Mislim da to nije održiva poslovna ideja. InnBrowser dobro prikazuje stranice, iako mi se ne sviđa način na koji se oglasi pojavljuju u pregledniku i skočni prozori na novim karticama. InnCloud je zgodna usluga koja vam pomaže da napravite sigurnosnu kopiju i obnovite kontakte iz oblaka. InnStore je njihova jedinstvena trgovina aplikacija, a slično mnogim drugim trećim zabavnim aplikacijama za android aplikacije nosi ograničeni broj aplikacija.

Na kraju, g. Mo izvješćuje da dok je imao telefon s njim, neke su aplikacije instalirane na telefon bez njegovog dopuštenja, a kada ih je deinstalirao, ponovno su instalirane bez njegovog dopuštenja / autorizacije. U suštini, on nije mogao dobiti te aplikacije. Jedna od tih aplikacija bila je Zero lanser. Drugi je bio Clean Master.

Izvedba i trajanje baterije

Ovo je slatki dio. Innjoo One 3G HD je najbrži telefon koji ste ikada održali. lol

Preporučeno
Ostavite Komentar