Glavni » general » Innjoo i1s prema Innjoo i2 - Vrag je u pojedinostima

Innjoo i1s prema Innjoo i2 - Vrag je u pojedinostima

general : Innjoo i1s prema Innjoo i2 - Vrag je u pojedinostima

Innjoo i1s (specifikacije | pregled) napravio je veliki dojam kada je stigao prije više od mjesec dana. Ispostavilo se da je riječ o čudesnom telefonu, nudeći neke ozbiljne specifikacije po cijeni od stjenovite razine. No, jedva je bio na ulici i Innjoo je bio sa svojim snažnim bratom, i2.

Pa kakva je poboljšanja i2 donio na stol?

  • dok je veličina zaslona ista, i2 ima bolju razlučivost na 720 x 1280 piksela u odnosu na i1s'854 x 480 piksela. Također je kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir s 5 točaka na zaslonu dviju točaka i1
  • i2 pakira 1.4 GHz okta-core procesor (to je 8 jezgri) u odnosu na prethodnika 1.3 quad-core (4 jezgre) procesor
  • za grafičke intenzivne zadatke, kao što je igranje, i2 ima Mali 450-MP4 GPU (grafičku obradu jedinica u usporedbi s i1s 'starijim Mali 400-MP2
  • i2 kamera ima dvostruku LED bljeskalicu, a i1s ima jednu LED bljeskalicu
  • i na kraju, i2 prednji fotoaparat je 2 megapikselni komad, nabijen gore od 0, 3 megapiksela jedinica na i1s.

Specifikacije mudre, to su razlike između Innjoo i2 i njegovog starijeg brata, i1s. Razlike su dovoljno značajne, po mom mišljenju. Hoće li biti softverskih razlika? Sigurno se nadam jer, unatoč razlikama, oba su napaja 1900 mAh baterija. Možda će neka optimizacija softvera omogućiti i2 istisnuti više vremena iz iste baterije? Otkrit ćemo kada Innjoo i2 stigne danas MOBILITY Towers.

U međuvremenu možete provjeriti specifikacije tvrtke Innjoo i2. Tu je u tijeku rasprava o ovom na MobiNaija Forumi: Side by Side: InnJoo i1s vs Innjoo i2. Slobodno se pridružite!

Također pročitajte: iPhone 6 činjenice iz perspektive korisnika Androida
Preporučeno
Ostavite Komentar