Glavni » general » Infinix S2 Pro Lagos pokreće se do kraja mjeseca

Infinix S2 Pro Lagos pokreće se do kraja mjeseca

general : Infinix S2 Pro Lagos pokreće se do kraja mjeseca

Infinix S2 Pro Lagos lansiranje je gotovo ovdje, a mi vam možemo dati samo savjete i savjete. Infinix Mobility poslali su pozivnice za medijski događaj koji se dogodio krajem mjeseca. S2 Pro je drugi pametni telefon u proizvodnoj liniji HOT S, koji je predstavljen 2016. godine.

Uređaj je već u prodaji u Keniji gdje je prvi put predstavljen i već imamo pune specifikacije. To je praktičan smartphone s slatkim 5, 2-inčnim zaslonom. No, njegova prodajna značajka je prednja dvostruka kamera koju Infinix prodaje kao izvrstan za selfies i grupne selfies (Wefie). Evo fotografije:

Dvostruka prednja kamera za Wefie

Dvostruka prednja kamera ima rezoluciju od 13 megapiksela i 8 megapikselnu razlučivost te blagu bljeskalicu. Kao i njegov prethodnik, ovaj model je sposoban za 4G LTE i trebao bi podržati sve 4G LTE mreže u Nigeriji (vijesti: ne podržava Glo 4G), uz druge značajke. Obavezno provjerite specifikacije Infinix S2 Pro za sve pojedinosti o telefonu.

Infinix Mobility ponovno uvodi Hot S seriju kao proizvodnu liniju za životnu i modnu publiku. Hot S je doista bio hottie (pogledajte našu Infinix Hot S pregled). Nemoj biti stranac. Držite se za više ažuriranja na lansiranju Infinix S2 Pro Lagos.

Preporučeno
Ostavite Komentar