Glavni » general » Infinix Napomena 4 Oreo Update objavljuje se globalno; Evo kako to dobiti

Infinix Napomena 4 Oreo Update objavljuje se globalno; Evo kako to dobiti

general : Infinix Napomena 4 Oreo Update objavljuje se globalno;  Evo kako to dobiti

Postoje korisnička izvješća koja Infinix Note 4 sada prima Android 8 Oreo. Oko 1% Androidovih pametnih telefona izvodi Oreo. Postoje izvješća o filtriranju Ažuriranja usluge Infinix Note 4 Oreo korisnika iz Nigerije, Kenije i Indije.

To uopće nije otrcano. Nije bilo puno Android pametnih telefona pokrenutih sa starijim softverom koji je dobio ažuriranje.

Kako provjeriti Infinix Napomena 4 Oreo Update

Ažuriranje za Napomenu 4 navodno je dostupno OTA (Over-The-Air). To znači da će se izravno preuzeti na vaš Infinix telefon. Ako posjedujete Napomenu 4 i tek trebate zatražiti ažuriranje, ručno ga provjerite ronjenjem u postavke telefona -> O telefonu -> Provjeri najnoviju nadogradnju.

Pazite da imate puno podataka ili budete povezani s Wi-Fi hotspotom za preuzimanje jer je glavno ažuriranje softvera ove vrste sklono biti velik i lako će snimati manje planove podataka.

Infinix Note 4 pokrenut je u srpnju 2017. s Android 7 Nougatom. Možete provjeriti specifikacije OVDJE i naš pregled OVDJE.

Imamo kompletan popis Infinix pametnih telefona koji se naplaćuju za ažuriranje na Oreo. Obožavatelji Infinix smartfona korisni su.

Preporučeno
Ostavite Komentar