Glavni » general » Infinix Mobility treba raditi na dizajnu proizvoda

Infinix Mobility treba raditi na dizajnu proizvoda

general : Infinix Mobility treba raditi na dizajnu proizvoda

Ne tako davno, tražio sam pametni telefon koji je mogao odabrati kao moj glavni uređaj. Želio sam nešto s puno moći ispod nape, ali to ne bi zahtijevalo od mene da ukrasti zgradu banke. Nakon pretraživanja i pretraživanja jedan od mojih uži izbornih uređaja bio je Zero 3 Infinix Mobilitya. Označavao je sve desne kutije. Pa, skoro.

Ima neoprostivu osobinu - nedostatak okusa Infinix Mobilitya u odjelu za dizajn. Osim što je sve tepidna plastika, jednostavno me nećemo uhvatiti mrtvi noseći telefon s tako lijepim izgledom kao Zero 3.

Zatim, nedavno sam čuo da je Hot S bio na putu i da će to biti sve metalni telefon. Uzbuđenjem, rekao sam ostatku tima: "Izgleda da će Infinix napokon dati nam lijep uređaj!"

Hot S uspijeva izgledati uzbudljivo na stražnjem kraju ....

Onda moramo vidjeti telefon i naše uzbuđenje je izumrlo. Kako je Infinix Mobility uspjela napraviti metalni izgled kao neprivlačan kao što me ovo kuca. Ali oni su ga izvukli. Konačno, uvjeren sam da marka treba nadograditi svoj dizajnerski tim, ako postoji.

... ali okrenite ga i prednja strana je tipična infinix Mobility bland.

Ja ću uzeti TECNO Camon C9 sto puta više od Hot S, iako su u istom rasponu cijena. C9 je dobar telefon. Infinix je proizveo pametne telefone koji dobro stječu low-end tržište. Ali low-end ne znači da mora biti blag. Ali N40, 000 - N50, 000 pametni telefon ionako nije niži. Nema valjanog razloga zašto Zero 3 ili Hot S bi trebao biti lijepi plastični i metalni dizajn koji jesu.

Također pročitajte: Calabar dobiva prvi centar za inkubaciju; ispušta N450, 000 na Hackathon Winner

Imam u vlasništvu više od 160 telefona od 2001. Dok sam pregledao mnoge Infinix pametne telefone i govorio glowingly od mnogih od njih, ne jednom je Infinix smartphone bio moj primarni uređaj. Nokia, Samsung, Apple, BlackBerry, Sony, TECNO i drugi koristili su telefone kao primarne uređaje u različito vrijeme. Nikad infiniks. Razmišljam o tome. Dizajn proizvoda Infinix Mobility zašto. Zato sam prošao na Zero 3. Zato sam prošao svaki drugi njihov pametni smartphone.

PS : Govoreći o dizajnu, je li lokalni šaman također božanstveno prema Infinix Mobilityu da će, ako stave Gorilla Glass (ili alternativnu) na svoje telefone (barem modele vrhunske kvalitete), nebo padne i svijet završi?

Preporučeno
Ostavite Komentar