Glavni » general » Pucanje u unutrašnjosti: HTC One X prema Nokia 808 PureView

Pucanje u unutrašnjosti: HTC One X prema Nokia 808 PureView

general : Pucanje u unutrašnjosti: HTC One X prema Nokia 808 PureView

Danas sunce, moje su oči bile bujne. Spavanje se činilo daleko. Nije bilo vedro poslijepodne. Bilo je nekih oblačnih obloga i sunce skriveno uglavnom. Tamo, polaganjem u krevet u mojoj sobi, iznenada sam nadahnuo napraviti još jednu pucnjavu. Ovo je bilo oko četvrtine do petnaest.

Ono što sam učinio bilo je uzeti snimke, fokusiranje (putem dodir) na određeni objekt, a zatim izbrusio taj prostor u svakoj snimci. Jedan X je s lijeve strane na svim slikama.

Scena Jedan
Oba fotoaparata postavljena su na 8 megapiksela u automatskom načinu rada, s bljeskalicom isključena i svaka postavljena na način snimanja slabog osvjetljenja.

Možete vidjeti kako 808 snima puno više svjetla i pojedinosti.

Scena Dva
Oba fotoaparata još uvijek su na 8 megapiksela i automatski način rada, ali s bljeskalicom uključeno za oboje.

unutarnji,

Ponovno, ovaj put s baterijskom svjetiljkom, 808 troši jednu X. Ova posljednja LED bljeskalica se bori da bi nastavila s Xenonskom jedinicom 808.

Evo što oba streljanstva izgledaju obrezane u kolažu (nema bljeskalica na vrhu, a jedna sa lijeve strane):

Ovdje doista nema konkurencije. Volio bih da mogu uhvatiti ruke na Lumia 920 i iPhone 5 i držati one protiv 808 PureView.

100% mobilni
Fotografije su izrezane na svaki pametni telefon, jer oba imaju dovoljno dovoljno urednika. Kolaži su stavljeni zajedno pomoću Photo Grid HD na HTC One X, a ovaj je članak upisan i učitan u WordPress za Android na istom uređaju. Mnogo veći prikaz HTC-a olakšava unos teksta i oblikovanje.

Također pročitajte: LG L90 Dual Review D410: besprijekoran mid-range mobitel

U biti, čitate blog post u kojemu je SVE učinjeno u potpunosti na dva mobilna uređaja.

Komentari molim te!

Preporučeno
Ostavite Komentar