Glavni » general » Ažuriranja za povećanje aplikacija (ažuriranja za Smart App) sada su dostupna na Androidu

Ažuriranja za povećanje aplikacija (ažuriranja za Smart App) sada su dostupna na Androidu

general : Ažuriranja za povećanje aplikacija (ažuriranja za Smart App) sada su dostupna na Androidu

Jedna od značajki koje je Google obećao da će donijeti u Trgovinu Play jest "Ažuriranja pametnih aplikacija", što je u osnovi izraz koji opisuje dodatna ažuriranja aplikacija. Tradicionalno, kada se ažuriranje za jednu od aplikacija koje upotrebljavate na uređaju sa sustavom Android, ažuriranje uključuje preuzimanje preuzimanja pune aplikacije i novih značajki. Ažuriranja SmartApp-a eliminiraju se, a umjesto toga preuzete su samo nove značajke.

Da; to je dobra vijest za ljude na ograničenom planu internetskih podataka, jer će ažuriranja aplikacija sada biti manja - mnogo manja - nego što su nekad bile. Iz onoga što čujem, ažuriranja za Smart App dostupna su korisnicima Gingerbreada i gore.

Provjerio sam svoj uređaj i čini se da je to slučaj. Aplikacija Android LinkedIn, na primjer, iznosi 7, 37 MB, ali dostupno ažuriranje iznosi 4, 32 MB. Postoji Gmail ažuriranje od 2, 72 MB, dok je instalirana aplikacija Gmail velika 19, 10 MB. Lijepo. S vremenom ću se znatno smanjiti na podacima koji su za mene osvježeni.

Sad, ispričajte me dok idem ažurirati te aplikacije. Odmaknula sam ih ažuriranjem već neko vrijeme

Preporučeno
Ostavite Komentar