Glavni » general » Impossible Project objavljuje Polaroid OneStep 2, novu instantnu kameru

Impossible Project objavljuje Polaroid OneStep 2, novu instantnu kameru

general : Impossible Project objavljuje Polaroid OneStep 2, novu instantnu kameru

Prije nekoliko godina, kamera tvrtke Polaroid prestala je stvarati instant filmske kamere. Ubrzo nakon toga, tvrtka je prestala proizvoditi svoj popularni instant film. Međutim, Polaroidova instant kamera službeno se vraća. Pa, ne onako kako je bilo prije. Polaroid OneStep 2 ne proizvodi Polaroid. Umjesto toga, napravio ga je Impossible Project, tvrtka koja je stvorena u nastojanju da očuva Polaroidov film.

Prva stvar koju treba znati o Polaroid OneStep 2 jest da je to instant kamera, baš kao i polaroidi koji su došli prije. Nema puno suvremenih tehnoloških značajki, osim mjerača vremena, bljeskalice i USB priključka za punjenje. Podiže paket od osam boja ili crno-bijeli I-tip filma. Ovo je koncept koji je prošle godine pokrenuo Impossible Project za vlastitu instant kameru, I-1.

Ovaj I-film također je dio nove serije filmova koji će biti izdan, uz novu kameru pod imenom Polaroid Originals. Tu će biti i filmovi za kamere kao što su Polaroid SX-70, Spectra i izvorni Polaroid OneStep, Polaroid 600.

Impossible Project učinio je to uskrsnuće Polaroid instant kamere svojim ciljem. Kad je Polaroid priopćio da je napustio svoj film 2008. godine, Impossible Project je iznajmio tvornicu tvrtke i kupio preostalu opremu, preokrenuo Polaroidov trenutak i prodao ga.

Početkom ove godine, matična tvrtka Impossible Project kupila je marku Polaroid, kao i intelektualno vlasništvo. Iz ovog poteza, rođen je Polaroid Originals. Sada nitko ne može sigurno reći je li Polaroid OneStep 2 vrijedan sve gnjavaže. Međutim, uređaj mora biti isproban od strane ljudi prije nego što se mišljenje može učiniti. I-1 instant kamera neprobojna Projekt se osjeća kao pravi odraz polaroid nasljeđe. Ako je Polaroid OneStep 2 dovoljno dobar za usporedbu s I-1, to će biti dobar potez tvrtke.

Također pročitajte: Provjerite $ 395 Emporio Armani EA Connected Watch iz fosila

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar