Glavni » general » Ako vaša aplikacija Trgovina Google Play ima poteškoća. , ,

Ako vaša aplikacija Trgovina Google Play ima poteškoća. , ,

general : Ako vaša aplikacija Trgovina Google Play ima poteškoća. , ,

Imate li poteškoća s aplikacijom Trgovina Google Play? Možda prikazuje poruku o pogrešci dok ga upotrebljavate ili ne funkcionira u potpunosti. Nemojte paničariti, niste ga na neki način oštetili. Postoji mnogo razloga zašto aplikacija Trgovina Google Play ne funkcionira.

 1. Ako su postavke datuma i vremena pogrešne, aplikacija neće funkcionirati. To je zato što se sinkronizira s Googleovim poslužiteljima, a pogrešne postavke datuma i vremena uzrokovale bi probleme s sinkronizacijom. Pokušajte točno postaviti datum i vrijeme.
 2. To također može biti problem s vašom internetskom vezom. Možete pokušati koristiti bržu internetsku vezu ili prebacivati ​​na drugu WiFi mrežu.
 3. Također morate imati instaliran najnoviju verziju aplikacije Trgovina Google Play.
 4. Ponekad samo trebate izbrisati predmemoriju aplikacije. Idite na Postavke> Aplikacije> Izbriši predmemoriju ili Postavke> Pohrana> Izbriši predmemoriju, ovisno o uređaju.
 5. Ako prethodno rješenje ne funkcionira, možete očistiti podatke o Trgovini Play. ovo vraća aplikaciju na tvorničku verziju i briše sve vaše podatke, budući da još uvijek imate svoje podatke za prijavu, dobro ste ići.
 6. Ako brisanje vaših podataka Trgovine Play ne funkcionira, pokušajte očistiti predmemoriju usluge Google Play. To možete učiniti tako da otvorite Postavke> Upravitelj aplikacija ili Aplikacije> Usluge za Google Play. Dodirnite opciju Izbriši predmemoriju.
 7. Možda biste također željeli osigurati da imate najnoviju verziju Usluga Google Play. Ako je vaša trgovina Play privlačna, sve što trebate učiniti jest otići na Izbornik> Postavke> Općenito. Trebali biste pronaći pokazatelj ažuriranja aplikacije. Dodirnite aplikacije za automatsko ažuriranje i provjerite je li odabrano automatsko ažuriranje aplikacija putem WiFI-ja. Sada se povežite s WiFI mrežom i dopustite aplikaciji Google Play usluge ažuriranje.
 8. Ako to ne funkcionira, možda ćete morati poništiti svoj Google račun na pametnom telefonu. Samo uklonite račun s pametnog telefona. Idite na Postavke> Računi, a zatim dotaknite Google račun koji želite ukloniti. Učinite to za svaki Google račun na svojem uređaju. Zatim pokušajte ponovo unijeti svoj Google račun na svoj uređaj.
 9. Možda ste onemogućili neke aplikacije ili usluge koje pomažu u Trgovini Play da se učinkovito prikazuju. Idite na Postavke> Aplikacije, a zatim se pomaknite na dno stranice. Ako vidite one usluge s invaliditetom, omogućite ih. Pogledajte ako to pomaže.
 10. Ako pregledavate pomoću VPN-a, to može uzrokovati probleme s aplikacijom Trgovina Play u regiji u kojoj se trenutno nalazite. Onemogućite svoj VPN i pokušajte ponovo.
 11. Ako je Upravitelj preuzimanja onemogućen, to može utjecati na vašu aplikaciju Trgovina Play. morate se uključiti u Postavke> Aplikacije> Upravitelj preuzimanja, a zatim je omogućiti.
 12. Od svih tih opcija ne funkcionira, možda ćete morati izvršiti poništavanje tvorničkog pametnog telefona. Svi će se podaci izgubiti, stoga trebate imati sigurnosnu kopiju prije nego što vratite reset.
Također pročitajte: 3 načina kako izbjeći Twitter #BlueLine
Preporučeno
Ostavite Komentar