Glavni » general » Ako imate mrtvu ipad, morate vidjeti ovo

Ako imate mrtvu ipad, morate vidjeti ovo

general : Ako imate mrtvu ipad, morate vidjeti ovo

Apple iPad je jedan od najpopularnijih tablet računala tamo, unatoč činjenici da je vrlo skupo. To je zbog izvrsnog korisničkog doživljaja koje nudi, zajedno s ostalim izvanrednim značajkama. Međutim, možda ćete samo jednog dana pritisnuti gumb za napajanje na vašem računalu s iPadom i samo će se prikazati prazan zaslon. Ponekad to znači da je baterija za iPad nestala, a vi jednostavno trebate naplatiti. Međutim, ponekad prazan zaslon znak je da nešto nije ozbiljno pogrešno. Evo nekoliko stvari koje biste trebali provjeriti na mrtvom ipadu prije nego što ga popravite:

  1. Je li vaš iPad zapravo isključen? Ponekad se zaslon samo smrzne kad je zaslon isključen i ne možete ga ponovno uključiti. U tom slučaju ponovno pokrenite uređaj. Držite pritisnutu tipku za uključivanje i isključivanje dok se ne pojavi logotip za podizanje sustava Apple. Također možete napraviti tvrdi reset kada se to dogodi, tako da pritisnete gumbe za napajanje i početnu stranicu dok se ne pojavi logotip Apple.
  2. Tvoj mrtvi iPad mogao bi patiti od potpuno prazne baterije. To ne bi ni mogla napajati ikonu niske baterije. U tom slučaju jednostavno priključite svoj iPad i napunite ga najmanje 15 minuta prije nego što ga uključite.
  3. Ako sve ostalo ne uspije, možda imate problema s softverom. Pokušajte vratiti ipad na iTunes. Povežite iPad s računalom, a zatim otvorite iTunes i kliknite Vraćanje. Ako iTunes ne prepozna odmah iPad kada se povežete, možda ćete ga morati staviti u DFU način rada i pokušajte ponovo.
Također pročitajte: Hoće li RIM preživjeti do 2013 bez Blackberry OS 10?
Preporučeno
Ostavite Komentar