Glavni » general » Ako dobijete tablet, za što vam treba pametni telefon?

Ako dobijete tablet, za što vam treba pametni telefon?

general : Ako dobijete tablet, za što vam treba pametni telefon?

Neko vrijeme sam razmišljao o razvoju u mobilnom prostoru. Prije toga imali smo telefone, a zatim i pametne telefone. Sada imamo i uređaje tableta (s ugrađenim mrežnim povezivanjem).

Proveo sam nekoliko minuta usporedbom značajki Samsung Galaxy Tab i Apple iPad, na primjer (postoji i RIM's PlayBook među ostalima) - i pitanje s kojim se sjetim jest: ako posjedujem tablet kao Tab, što mi treba pametni telefon?

Za mene bi bilo smisla dobiti osnovni uređaj posvećen glasu i SMS-u, a zatim upotrijebiti tabletno računalo za moje potrebe za mobilnim računalima. To bi također uklonilo pitanje kratkog trajanja baterije za moj mobilni telefon.

Nisam siguran da mogu koristiti tabletno računalo kao telefon. Zamislite da stavite nešto takve veličine na glavu. Zdravo? Zdravo? Ma. Nokia 9500 izgledao bi elegantno u usporedbi s tim momcima!

Oh, ali postoje bluetooth slušalice (i tu ide više snage). Ili dodatne slušalice. Možda. Ili s vremenom, neka nova tehnologija koja nam omogućuje primanje poziva u našim glavama. Tko zna?

Vraćamo se tamo gdje smo počeli godinama - era nošenja dva uređaja, telefona i PDA-a? Ili ćemo se približiti sljedećoj razini i jednostavno se naviknuti na nošenje tableta kao mobitela?

Ne; nemoj me tako gledati; Ne znam. Samo razmišljam glasno. Ne mogu kriviti tipa.

Preporučeno
Ostavite Komentar