Glavni » general » Ako je životni vijek maratona ključ, isprobajte te marke ..

Ako je životni vijek maratona ključ, isprobajte te marke ..

general : Ako je životni vijek maratona ključ, isprobajte te marke ..

Zanimljivo je da se kategorija mobilnih proizvođača diže do izazova baterije, što je značajan broj korisnika pametnih telefona rekao njihov najvažniji čimbenik na uređaju. Puno proizvođača sada imaju pametne telefone s maratonskim vijekom baterije na tržištu.

To je bio Gionee koji je bacio kacigu s maratonom M2, a zatim Maratonom M3 koji pakira 4, 200 mAh i 5, 000 mAh baterije.

Joing Marathon Battery Life Band

Sada, THL je ubrzao do kraja s 4000, 4, 7-inčnim zaslonom, četverojezgrenim procesorom, Android Kitkat smartphoneom koji pakira 4, 000 mAh baterije. Baterija koja velika za sada znači da smartphone ne može zadržati vrlo tanak profil, a veličine THL 4000 odražavaju to na 140 x 68 x 11.2 mm. Teži čak 158g. Nije baš loše. Za mir uma koji pruža u smislu napunjenosti baterije, to je fer kompromis. Ali najbolje od svega, košta samo 99 dolara. To je oko N19.000 na novom spiralnom tečaju.

Ako je maraton baterija život ono što najviše posjedujete u modernom smartphoneu, barem znate da određene marke odgovaraju vašoj potrebi. Gionee je jedan. THL je još jedan.

Preporučeno
Ostavite Komentar