Glavni » general » Ako sam stvarno napravio N1.8m mjesečno ...

Ako sam stvarno napravio N1.8m mjesečno ...

general : Ako sam stvarno napravio N1.8m mjesečno ...

Na mjestu sam bio dovoljno dugo da vidim sranje (pardon moj francuski) i prepoznajem ga za ono što jest. Još početkom 2000-ih, imali smo mnogo pojedinaca koji obećavaju ljudima upute o tome kako milijune Naira mjesečno iz interneta. U to sam vrijeme vodio web host, pa me stavio u privilegiran položaj. Vidiš, svi oni trebaju web hosting kako bi stavili svoje web stranice - i značajan broj je došao domaćin s nama.

Bio je taj tip koji je uvijek vozio komercijalne motocikle ui iz mog ureda. Došao bi izgledati prljavo. Bio je predložak za sve ostale. Bile su mu replike različitih stupnjeva. Bilo je to sve velika gužva: boreći se na pojedince koji tvrde da su napravili milijune online i nude tajne iza toga nesumnjivim drugima.

Svaki put kad čitaš ili čuješ nešto poput: " Vrlo je lako napraviti. Ne trebate nikakve posebne računalne vještine ili kvalifikacije. Svatko može raditi ono što radim i početi raditi onoliko koliko trenutno stvaram, "vaši alarmi bi trebali nestati. Uskoro ćeš se zgrčiti. Netko će vam olakšati novac.

Znači, jutros, kad sam vidio marketinški teren od strane nekoga tko tvrdi da je napravio N600, 000 za deset dana, a sada nudi strašnu tajnu iza uspjeha drugima, vidio sam što je to bilo: još jedan muljaža. Ako sam napravio N600, 000 u 10 dana - to je N1.8 milijuna u mjesecu - prilično sam siguran da neću hraniti jeftino izvješće o tome na mreži.

Također pročitajte: Selfie vrijeme: iTel S31 specifikacije i cijena

Oh; i ovdje je nešto: ljudi koji takve lažne tvrdnje nikad ne traju. Nitko od onih dečki koji su tvrdili da milijune milijuna dolara mjesečno mogu naći bilo gdje danas. Još sam ovdje. Drugi gospodin kojeg cijenim od današnjeg dana je Usiere Uko iz Nigerijske galerije (koja je od početka bila domaćin mojem web hostu). Još je ovdje, kao i drugi koji su ostali marljivi i radeći pametno. Ne postoji prljavština lak način da zaradite novac online ili offline.

Preporučeno
Ostavite Komentar