Glavni » general » Otpušten je izvorni izvor ICS-a

Otpušten je izvorni izvor ICS-a

general : Otpušten je izvorni izvor ICS-a

Iako nisam očekivao da ovo izdanje stigne ovo rano, Google je poduzela podebljani korak kako bi oslobodio izvorni kod svog novorođenog djeteta, Ice Cream Sandwicha. To znači da ćemo početi vidjeti da je ICS na neslužbeno prenesen na brojne uređaje. Izdanje također sadrži Honeycomb izvorni kod, no programeri se savjetuje da se usredotoče na Android 4.0 budući da je Honeycomb nepotpun.

Prema riječima Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru - (Google Software Engineer):

To je zapravo izvorni kôd za verziju 4.0.1 Android, što je specifična inačica koja će biti poslana na Galaxy Nexus, prvi Android 4.0 uređaj. Na izvorskom stablu naći ćete objekt za izgradnju uređaja pod nazivom "full_maguro" koji možete upotrijebiti za izradu slike sustava za Galaxy Nexus. Izgradnja konfiguracija za ostale uređaje bit će kasnije.

Nadalje je izjavio:

Ovo izdanje uključuje punu povijest stabla izvornog koda Androida, što prirodno uključuje i sve izvornog koda za izdanja Honeycomb. Međutim, budući da je Honeycomb bio malo nepotpun, želimo da se svi usredotočite na sendvič sladoleda. Stoga nismo izradili nijednu oznaku koja odgovara izdanjima Honeycomb (iako je
promjene su prisutne u povijesti.)

Ovo je prvi put da će Google objaviti verziju tabletnog računala Android OS. Također je pohvalno da dolazi do dostupnosti prvog ICS uređaja. Time će programeri trećih strana početi graditi prilagođene ROM-ove.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar