Glavni » general » iCloud usluga, iOS ažuriranje, na WWDC 2011

iCloud usluga, iOS ažuriranje, na WWDC 2011

general : iCloud usluga, iOS ažuriranje, na WWDC 2011

6. lipnja ove godine, na Appleovoj konferenciji WorldWide Developers Conference, glavni izvršni direktor tvrtke Steve Jobs predstavit će ovu godišnju konferenciju kako bi predstavio uslugu koja korisnicima omogućuje pohranu sadržaja na mreži i nova verzija softvera koji pokreće ipad i iPhone.

Slijedeći korake tvrtki Google Inc i Amazon.Com Inc, Apple stvara usluge koje olakšavaju kupcima pohranu i pristup glazbi i ostalim sadržajima putem interneta. Pjesme i drugi sadržaji pohranjeni su na udaljenim poslužiteljima, a ne na tvrdom disku.

Na ovoj konferenciji, Apple će pokazati značajke novog IOS softvera koji pomaže ručni uređaj, kao i Mac OS Lion koji je osmi glavni update za operativni sustav za Mac laptopa i stolna računala. Ova opcija oblaka pomaže iPhoneu da se natječe s Googleovim softverom Andriod.

iCloud je remont Appleovog proizvoda tvrtke MobileMe uveden 2008. kako bi korisnici mogli platiti S99 godišnje za pohranu e-pošte, kalendara i drugih sadržaja na Appleovim poslužiteljima.

U Sjevernoj Karolini izgrađen je podatkovni centar od milijardu dolara. To će se koristiti za pohranu sadržaja za ovu novu uslugu.

Preporučeno
Ostavite Komentar