Glavni » najbolje ponude » Promatrao sam moj posao kad mi MTN ponudi Galaxy S9

Promatrao sam moj posao kad mi MTN ponudi Galaxy S9

najbolje ponude : Promatrao sam moj posao kad mi MTN ponudi Galaxy S9

Jučer sam razmišljao o svom poslu na mojoj traci, odmaknuvši se u mojem skromnom blogu, kad sam dobio obavijest e-poštom. Neki od vas vjerojatno su dobili istu e-poštu. To je bio iz MTN i oni su mi nude Samsung Galaxy S9 / S9 +.

Vidi, siromašni bloger poput mene zna svoje mjesto. Ne treba se promatrati pametni telefon koji košta značajan dio moje godišnjeg najamnine. Dakle, sve to dok sam se divio i udaljio. Školski praznici uskoro će biti ovdje, što znači da se pristojbe za dvoje tinejdžera vrebaju iza ugla. Tko Galaxy S9 će epp kada je vrijeme za školarinu?

Dakle, prije nego što sam napustio S9 i S9 +, veće dječake i djevojke koje imaju novac da se razbije. Problem je sada bio da je MTN-ova e-poruka rekla da mogu širiti plaćanje u trajanju od 6 mjeseci. To je slično našem planu plaćanja u instalacijama smartphonea.

Odjednom mi se razderuše bedreni, a dio mene, koji sam bio zatvoren, ponovno je bio budan. "Velika glava", moj unutarnji techno-lusty demon rekao, "Pokušajte!"

Logično mi je odgovorio: "To je gubitak vremena. Kada stignemo sada, vidjet ćemo da će financiranje uređaja biti Diamond Bank i oni će inzistirati na računu plaća s njima. Nemam račun za Diamondovu plaću. "

Techno lusty Mo: "Ode! Pokušajte najprije. Ništa se nije usuđivalo, ništa nije steklo.

To smo učinili malo naprijed-natrag, a ja sam na kraju i kliknuo vezu. Popunio se kratki obrazac. Bio sam na mobitelu. Kratki oblici su bae. Napunio sam i poslao. Zatim u sljedeću fazu. Kliknuo sam i sletio na stranicu Diamond Banke.

Također pročitajte: Samsung Galaxy S9 + Performance Benchmarks

Logički Mo je Techno-lusty Mo-u ostavio bočni pogled. Zanemario je. "Pročitaj jor!"

Dakle, gledao sam, a tamo sam pročitao detalje koji govore da je potreban račun plaća s domicilnom tvrtkom Diamond Bank.

"Znam bolje nego da te slušam", rekao je logičan Mo za Techno-lusty Mo "Kompletan gubitak mog vremena!"

"Yen-jen-jen", odgovorio je i krenuo dalje bez nje. Weyrey.

Tako sam morao početi zalivši vodu na želju koju sam se probudio. Ili je to MTN koji je probudio? Je li to sad važno? Stvarnost je da ću uživati ​​u mom LG G6. To je doista elegantan i solidan smartphone previše. Nemojte govedinu. Možete pročitati moju recenziju OVDJE.

Veliki dečki mogu imati Galaxy S9 blizanke. Ako ste zainteresirani za kupnju Galaxy S9 ili Galaxy S9 + na 3-mjesečni plan plaćanja, samo pošaljite e-poštu na adresu [email protected] i mi ćemo ga dodati u naš Smartphone Scoreplan. Telefone dodamo na temelju zahtjeva. S8 je već naveden zajedno s drugima. Nije važno gdje se isplaćuje plaća, sve dok imate negdje račun plaće.

Preporučeno
Ostavite Komentar