Glavni » general » Želim iPhone 5 - Emmagine

Želim iPhone 5 - Emmagine

general : Želim iPhone 5 - Emmagine

Za redovite čitatelje MOBILITY, poznat sam kao Emmanuel, "Android fanman dječak". Ako ste novi u blogu, to nije daleko od istine. Volim moć koju dobivam sa Android uređaja, uz sposobnost da ga prilično uštimim na mudrosti.

Nekoliko mjeseci kasnije, ja, gorljivi mrzak bilo čega Blackberrya, dobio sam Blackberry uređaj. Moje razum je ispitivano, moja odanost u sumnji i NCC prijeti da će me zabraniti (samo se šalim). Isto što sam rekla tada kad sam dobio telefon BlackBerry je ista stvar koju ću sada reći:

Želim iskusiti kako se osjeća u području iSheep iOS-a.

Dječak, jesam li dobio BlackBerry iskustvo? Nakon što vidite toliko mnogo rotirajućih satova (kad telefon Blackberry visi), sada mrzim crne satove. Nije baš bilo loše. BlackBerry Messenger pokazao se vrlo korisnim, uz uvijek povezanu društvenu povezanost. Ali to u stranu, nije bilo mnogo toga što je telefon BlackBerry učinio dobro.

Za kritičare vani možete nazvati sve što želite, ali za mene biti pravi mobilist, barem za sebe zabranjivati ​​sve ostale, želim to znati da nisam dopustio da vidim koliko malo mislim da je iOS / iPhone mogu me ograničiti da nikad zapravo ne koristim jedan. To ne znači da sam platformska agnostika . I dalje jako volim Android i ta ljubav ne ide nigdje ubrzo.

Dakle, u mom zadatku, ja sam za jedan promijenio moj mentalitet (malo) što se zapravo misli o korištenju iDevice. Sljedeći korak je zapravo dobiti iPhone 5, koji na ovoj strani svijeta i dalje košta ton. Svatko tko je zainteresiran / a da mi je jedan?

Preporučeno
Ostavite Komentar