Glavni » general » Želim plesati s nekim!

Želim plesati s nekim!

general : Želim plesati s nekim!

Plesam. Volim plesati. Zapravo, mogli biste to upotrijebiti kao svoj natpis i ja bih se odmorio u miru. Kada plesam, to mi je eksplozija, bilo tko misli da mogu plesati ili ne. Samo se želim zabaviti. Međutim, imam problem: ne mogu naći nigdje plesati, što ne uključuje kasno noćenje ili sve noći. Ne želim ići u klub kako bih plesao. Samo želim plesati.

Ples je zabavan za mene, ali je i vrlo učinkovit način da ostane zdrava i zadrži to starenje tijela u formi. Za nekoga tko živi sjedeći način života, vježba je od vitalne važnosti, a ples je vrlo dobra vježba. Nakon što je dan sjedio za stolom, ležao na kauču ili sjedio u automobilu - sve fizički pasivne aktivnosti - volio bih plesati za sat ili dva. Velika vježba. Vikendom, volio bih dva do tri sata i plesati - ujutro ili navečer. Nažalost, ne mogu naći takvo mjesto. Ili nisam našao takvo mjesto.

Ne: Ne želim raditi salsa. Želim plesati. Želim da DJ svira pjesme koje mogu twist i shake i fool around bilo kako mi se sviđa. Želim se nasmijati, odmarati se kad god mi se sviđa i popiti čašu Chapmana, a onda se usredotočiti na sljedeću minutu kad se melodija promijeni u Gangnam Style ili Gaga Crazy! Siguran sam da ste dobili točku. Da; Samo želim plesati! Znaš: utor, zakrepam svoj struk, podigao ruke, viknuo, znojao, osjećao mi noge, i napuštam se prije nego što umremo. Nemojte se brinuti o "drop mrtvom" dijelu. Ja bih prije umro od stresa pokušavajući pristojno živjeti u ovom ludom gradu, a ne plesom.

Također pročitajte: HTC treba usredotočiti na ono što kupci žele

U svakom slučaju, znaš li mjesto koje odgovara gornjem opisu? Budite ljubazni da me ukazuju, ako to učinite. Siguran sam da ako takva mjesta postoje u ovom Lagosu, oni moraju biti vrlo mali. Vrlo, vrlo malo.

Imam san. Imam san da ću jednog dana postaviti takvo mjesto ovdje u Lagosu. Znam da postoji potreba za njom. Ima puno ljudi koji bi voljeli zabavljati se plesati, ali tko bi radije ne bi išao u klubu da to učini. Prije ili kasnije, čut ćete za Mo's Place. Ili Mo Towers. Mo Something sha. Onda mogu plesati sve što želim, a moţda mi se moţeš pridružiti. Uostalom, ples sama nije sasvim polovica zabave koja ples s nekim je. Da; Imam san. Želim plesati s nekim!

Preporučeno
Ostavite Komentar