Glavni » general » Koristim Android uređaj. Nisam Cheapskate. Hvala vam!

Koristim Android uređaj. Nisam Cheapskate. Hvala vam!

general : Koristim Android uređaj.  Nisam Cheapskate.  Hvala vam!

U posljednje vrijeme nastavljam se trčati u ljude koji me smatraju siromašnima jer upotrebljavam Android uređaj. "Ne možete si priuštiti iPad. Zato upotrebljavate Galaxy Note 10.1, "je suptilna (ili nije tako suptilna) poruka ugrađena u argumente Apple fanboya.

Iako neću ni pokušati riješiti pitanje fanboyizma na ovom postu, ipak ću se obratiti činjenici da sam izabrao da dobijem Galaxy Note 10.1 umjesto ipad 3 zbog pisaljke ili S olovke koja dolazi s Napomenom. Još jedan razlog koji mi je potaknuo da dobijem Samsung Galaxy Note 10.1 je softverska koža pod nazivom Touchwiz koja Samsung stavlja na vrh dionica ili zadani Android.

Značajke kao što su Multi-Window, gdje možete istodobno prikazivati ​​više aplikacija, a skočni prozor na kojem možete reproducirati videozapis i nastaviti upotrebljavati uređaj su neke od novosti koje se isporučuju s TouchWizom na Samsungovim Android uređajima.

Mogu gledati video, surfati webom i cvrkutati istovremeno. Lijepo slatko? Pa, prema gore spomenutim fanboizima, to je pogrešno. Što se tiče koncerta, dobio sam Napomenu 10.1 jer je Apple iPad previše skup za mene.

Ja obično ne ulazim u fanboy argumente, ali je upravo dobio na mene danas [jučer]. Mislim, zašto biste zaključili da koristim samo Android uređaj jer ne mogu priuštiti prevelike gadgete koje je izbacio Apple? Danas sam [jučer] sam imao četiri (4) Apple fanboys koji mi govore da je Android namijenjen i koristi ga cheapskates i bijes samo pivo u meni.

Također pročitajte: Nigerija je mobilizirana zemlja na svijetu - Opera Mobile Report 2016

Nije tajna da su Appleovi gadgeti prevelik - daleko iznad konkurencije - ali ne vidite da ih za to trpim. Ni mi nećete vidjeti da nazovem Appleov proizvod kao što je iPhone 5, na primjer, proslavljena igračka za lutke koje nisu dovoljno briljantne da znaju kako se radi pravi (Android) telefon.

U redu tako da je gornji odlomak bio previše oštar, ali dobivate kako se zvuči kao kad sam zvanu siromašan samo zato što volim otvorenost, prilagodbu i izbor preko ustajalog, zatvorenog i malog zaslonskog uređaja poput iPhonea. Ne mrzim. Ni ja nisam protiv iPhonea, ali "Svima svojim" je filozofija koju prolazim. Ne sudim osobu temeljenu na strani koju su izabrali. FYI, doista sam vidio gejove koji koriste iPhone i prilično su sretni s njom.

Gotovo svatko tko sam vidio tko koristi Android uređaje kao što su Samsung Galaxy S III ili Napomena II može priuštiti iPhone 5 dva puta, ali su odabrali svoje Galaxy telefone i oni su sretni s njima. A za vaše podatke, ne svi koji koriste gore navedeni iPhone 5 imaju bootloads novca ili. Znamo one koji posuđuju ili prazni bankovni računi (ili spavaju) kako bi dobili iPhone 5 (ili bilo koji drugi telefon za tu stvar).

Ne; Nisam skuplji jer upotrebljavam Android uređaj. Oni koji me zovu ili inficiraju bilo koji drugi korisnik Android-a, očito ne znaju da znoj i krv su potrebni prije nego što ga ispustite za naš "jeftin" Android uređaj. Svakom svoje! * kapi mikrofon i hoda off stage znojenje *

Također pročitajte: Dakle, evo kako sam dobio osobni BBM prilagođeni PIN

Neka komentari započnu!

Slikovni kredit: T3

Preporučeno
Ostavite Komentar