Glavni » general » Isprobala sam PES 2017 i evo što se dogodilo

Isprobala sam PES 2017 i evo što se dogodilo

general : Isprobala sam PES 2017 i evo što se dogodilo

Pozdrav, Ljubitelji nogometa u kući. Ako ste takav koji uživa u igrama na telefonu, imam dobre vijesti za vas. PES 2017 je van. Sada je već neko vrijeme. Iskustvo uopće nije bilo loše. Vrlo poboljšana grafika, velika igra i mnogo novih značajki. Koristio sam vrijeme za odmor da ga instaliram i reproduciram, a ovdje su moje misli o igri:

Moje iskustvo s PES 2017 na Androidu

  • Velika je. 1 GB velik. Dakle, ako niste spremni žrtvovati toliko za mobilnu Android igru, jednostavno ga zaboravite. Ili ga možete kopirati od nekog drugog.
  • Jedna stvar koju vam se možda ne sviđa jest da zahtijeva podatke za igru. Prvo pokretanje morate preuzeti i instalirati Google Play igre - aplikaciju koja se sinkronizira s igrom, prikazuje i bilježi vaše postignuće.
  • Ova igra je vizualno privlačna, s lijepom grafikom. Svi pokreti i trikovi - proslave ciljeva i sve - više su stvarni. Oduševit ćeš se.
  • Možda je to samo ja, ali čini se da je ova igra previše lako za moju naklonost. Vidi me kako valja kroz obrambene sustave poput šefa i ocjenjujući izuzetne ciljeve. Čini se da ne mogu pronaći gdje promijeniti razinu težine. Možda daju mi ​​sesije dobrodošlice prije nego što počne trčati.

Ako ste bili dovoljno strpljivi za čitanje do ove točke, onda biste trebali isprobati ovu igru ​​sami. Izgubio sam oko 2, 8 MB podataka nakon što sam igrao oko 2 sata ravno. Nije loše ako imate pretplatu koja se izvodi. Ovdje postoji mnogo drugih značajki: Izradite vlastiti tim, Kampanje, Online način rada itd.

Također pročitajte: Intelektualno vlasništvo: Odgovor Mister Mo na transparentnost za Nigeriju

Možete preuzeti PES 2017 iz Trgovine Google Play OVDJE.

Alternativno, možete dobiti apk (26 MB) OVDJE, a podatkovnu datoteku (1 GB) OVDJE. Nakon preuzimanja, Izvadite podatkovnu datoteku u unutarnju pohranu / Android / obb "mapu. Živjeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar