Glavni » general » "Počela sam čitati Mobility.ng natrag u srednju školu" - Mbonu Dobrota Ndudi

"Počela sam čitati Mobility.ng natrag u srednju školu" - Mbonu Dobrota Ndudi

general : "Počela sam čitati Mobility.ng natrag u srednju školu" - Mbonu Dobrota Ndudi

Kao odgovor na naše Mobility Give-away 2013, Mbonu Dobrota Ndudi, koja je sa sjedištem u istočnoj Nigeriji, poslala je sljedeći unos:

Lumia 920 je moj trenutni uređaj, crni u boji koji pokreće telefon s prozora 8.

Oduvijek sam volio Nokiju i u Lumia 920 vidim sve značajke koje me vole ovom divu. Lumia 920 ima izvrsnu kameru koja blista tako sjajno pri slabom osvjetljenju (imam vlastite uzorke ako vam se sviđa). Sada uživam u fotografiji. Stvarno je strašan. Njena je polikarbonatna gradnja još jedno čudo i njezin je zaslon izvrsno osjetljiv i sjajan. Lumia 920 ima i druge značajke koje nisam koristio, ali još uvijek, one doprinose njegovom sjaju. Od dodirivanja NFC-a za slanje, bežičnog punjenja i LTE, Lumia 920 je jednostavno moja draga.

Mobility blog je oduvijek bio moj izvor za sve stvari koje se kreću u vezi s Afrikom. Počela sam čitati u srednjoj školi i nemam namjeru zaustaviti.

Ljubazna značajka Mobility bloga je njezina kritička i iskrena reportaža, ne vidim recenzente koji igraju favorite, a također je dom za ljubitelje gadgeta, s popping hot tipom kao što se događa u mobilnoj industriji. Izvješća i recenzije gadgeta za Nigerijane.

Mbonu Dobrota Ndudi
===

Jeste li još poslali svoj unos za priliku da osvojite bilo koju darovnu stavku tvrtke Nokia? Pročitajte više o tome ovdje: Mobility Give-away 2013

Preporučeno
Ostavite Komentar