Glavni » general » Prebacujem telefone i to su putnici Putovnice

Prebacujem telefone i to su putnici Putovnice

general : Prebacujem telefone i to su putnici Putovnice

Možda samo članovi tima Mobility Arene znaju kako je agonizirajući za mene da promijenim telefone. Vidite, jako volim raznolikost unutar prostora smartphonea i volim različite snage različitih platformi i hardvera. Budući da cijenim raznolikost, ja sam također skloni razvijati sentimentalnu privrženost telefonu koji koristim u ovom trenutku.

Dakle, bilo da se prebacujem s pametnog telefona za Android na pametni telefon BlackBerry 10 ili Windows Phone, ili obrnuto, odluka o prebacivanju nikada nije jednostavna.

Posljednjih nekoliko dana moram se vratiti naprijed-natrag oko prebacivanja primarnog smartphonea. Trenutno imam BlackBerry Passport koji služi svoje dnevne potrebe, ali također imam Nokia Lumia 930 i Innjoo One 3G HD u svojoj trenutnoj zbirci. Na mobilnosti uvijek pokušavamo imati uređaj sa svake platforme. Naš rad to zahtijeva. Dakle, trenutačno imam Android, Windows Phone i BlackBerry. Pa, negdje je u nekoj ladici Firefoxov pametni telefon, opterećen siromasnim hardverom i tako uglavnom neupotrebljiv.

BlackBerry OS 10.3.1.1779 ažuriranje koje imam na mojoj putovnici sada je rezultiralo inače izvrsnim uređajem koji je osakaćen. Životni vijek baterije sada je loš. Baterija se zaroni od 100% do 31% u pet sati čak i kada je Putovnica uglavnom prazna. I, neoprostivo, sada se svakog jutra probudim da pronađem telefon mrtav, a baterija se ispraznila dok sam spavala cijelu noć. Ne; Nemam prijatelje iz duha koji koriste moj telefon iza leđa.

Prijeđi na Lumia 930?
Moj je impuls prebaciti se na lijepu Lumia 930. To je gotovo savršen uređaj, dobro izgrađen, ima jednu od najboljih fotoaparata i ispunjava moje potrebe u gotovo cjelini. Tada sam se sjetio koliko je strašno BBM iskustvo na Windows Phoneu. BBM je moj primarni komunikacijski alat, nakon čega slijedi e-pošta. U vrlo jednostavnim terminima, BBM za Windows Phone treba popravljati. A još uvijek nema ugrađenog načina povezivanja mreže samo na 3G. Volim svoj Lumia, i ako sada nemam alternative, stavit ću SIM u nju. Ali ja da…

Također pročitajte: EasyWallet mobilni novac tvrtke Etisalat

Prijeđite na Innjoo One 3G HD?
Innjoo jedan je lijep komad rada. Osjeća se kao premijera, vrlo je lagana, radi Android Kitkat i izvrstan je izvođač. Nema problema s BBM-om i dopušta mi povezivanje mreže samo s 3G. Vidjeti?

Na kraju, možda bih samo trebao zadržati SIM u Putovnicu i izdržati novo strašno trajanje baterije? Aaaargh! Mrzim telefonije za njegu, a Putovnica je jedna velika, jaka beba koja je trenutno potrebna za stalno njegu. Ja ću to proći i donijeti odluku. Bio sam na ovome od 2005 i uvijek radim.

Preporučeno
Ostavite Komentar