Glavni » general » Predbilježio sam moj Jolla!

Predbilježio sam moj Jolla!

general : Predbilježio sam moj Jolla!

Sailfish OS je nova platforma za pametne telefone koja je nastala iz pepela tvrtke Maemo / MeeGo. Nokia je nedavno napustila MeeGo i vrlo je malo podigla i izmijenila novi finski proizvođač. Prvi smartphone koji radi Sailfish je Jolla i bit će dostupan do kraja godine. Evo nekoliko značajki:

- 4, 5 "Estrade zaslon (još treba biti određena razlučivost)
- Ipak treba biti naveden Dual core procesor
- Ipak treba biti specificiran RAM
- LTE
- 16 GB unutarnja memorija + utor za microSD karticu
- 8MP AutoFocus fotoaparat
- Ipak treba biti navedena Korisnički zamjenjiva baterija
- Druga polovica: međusobno izmjenjivi stražnji pokrovi u različitim bojama, a kada se uključi, OS prepoznaje koja je boja uključena i prilagodit će vizualnu temu korisničkog sučelja boju
- Operacijski sustav Sailfish OS
- usklađen s Android ™ aplikacijom

Na listi specifikacija ima dosta neodređenih stavki. Čitala sam ipak da je Sailfish OS usklađen s aplikacijom za Android iz kutije. Nadam se da to znači da nema potrebe za bilo kakvim konverzijama ili ugađanju kako bi se aplikacije za Android instalirale na njega kako se dobivaju s BlackBerry 10 OS-om. To će biti velika prodajna točka. ovdje je nadajući se da Sailfish nije kao resurs gladan kao i Android.

Ja sam uzbuđen što više vidim MeeGo i nadam se da su i Sailfish i Jolla u skladu s očekivanjima. Ako to učine, imam vjeran navijač. Nisam siguran da je dugo čekanje pred uređajem brodova uzbudljivo ipak. Ovo je svibanj, i moramo čekati do kraja godine? Naravno, isporuka do kraja godine znači da će vjerojatno doći u naše grubby ruke 2014. Sigh.

Također pročitajte: BBM postavljen uvesti mogućnost slanja i primanja sredstava preko PayPala

U svakom slučaju, ako ste MeeGo fan poput mene i zainteresirani ste, možete se pridružiti Jolla kako biste unaprijed naručili vašu kopiju.

Preporučeno
Ostavite Komentar