Glavni » general » Mrzim Blackberry

Mrzim Blackberry

general : Mrzim Blackberry

Je li to samo mene ili postoje li drugi muškarci koji imaju problema s gotovo beskrajnim razdobljima njihove žene (ili žene) provode razgovor na svojim kupinama? Bilo tko?

Uvijek sam davao Blackberry zbog dostojanstvenog poštovanja onoga što ona stoji i što je uspjela postići, ali nikada ga nisam osobito volio zbog mnogo objektivnih razloga koje sam ovdje nabrojio. Iz ove nepovoljne točke, trebam samo najmanji razlog za noktiju lijesa i oplemenjivanje uređaja za dobro.

Vidiš, moja supruga je imala rođendan negdje ovog mjeseca, a ona je dobila Kupon kao dar. Naravno, bila je uzbuđena zbog toga, ali imala sam neke rezervacije koje sam joj izrazio. Ona je odgovorila: "Oh, neću ništa više dodati bilo tko BB tip, samo nekoliko prijatelja". Vrlo razumno, zar ne? Ona je zadržala svoju riječ na ovom, ali problem je, rado bih trgovina nekoliko prijatelja koje je dodala za cijeli svijet!

Od trenutka kada se probudi, dok ne ode u krevet, uvijek postoji iritirajuća i dosadna zvonjava koja me uvijek dovodi do zida. Uvijek postoji chat sesija.

Zvoniti ... zvoniti ... zvoniti ... .arrrghhhh !!!

"Dakle, s kim razgovarate s ovim vremenom"
„Banke”
"Ali s njom ste cijeli dan razgovarali, a poslije je kasno"
"Želi znati tko je izbačen iz kuće Big Brothera"
"Molim vas samo isključite tu stvar i rezervirajte malo vremena za svoju obitelj"
"Zašto bih ga isključila, barem kada ste s vašim ipadom, rijetko imate vremena za bilo koga"

Također pročitajte: Novi Tesla Roadster je brz i bijesan

Zastao sam dok je istina ugasila. Kao i obično, osvojila je argument. Kako točno mogu objasniti joj da je ono što radim na mom ipadu "mozak" kako raditi svijet bolje mjesto, a ne nekakav neaktivan chat ?! Postao sam više odlučan u uvjerenju da ću sabotirati njezin telefon.

Prijetio sam da ću sabotirati telefon i, zaista, mogu to učiniti. Srećom, ona nije baš tehnološki pametna, pa sam se samo mogao miješati s konfiguracijom na internetu i ne bi bilo pametnije. Stvarno se bavim moje vrijeme, udarit ću u pravom trenutku, ne ostavljajući trag svoga glupog čina.

Hehehehehehe. (Wicked smijeh)

Preporučeno
Ostavite Komentar