Glavni » general » Napokon sam nadogradio na Windows 10 i volim ga bitovima!

Napokon sam nadogradio na Windows 10 i volim ga bitovima!

general : Napokon sam nadogradio na Windows 10 i volim ga bitovima!

Još od pokretanja sustava Windows 8, došlo je do ove mržnje koju smo svi imali za nju. Razlozi nisu bili previše uzeti. Jedna stvar, zaslon Početak koji pokriva sve gdje je na zaslonu. To čini svoj posao, to je nova krivulja učenja, ali ljudi su ga mrzili - ja sam ga uključio.

Windows 8 operativni sustav je grafički intenzivan povjerenje me, Ako vaš laptop nema hrabrosti, neće ga nositi. Cjelokupna stvar mi je nerado čak i pokušati Windows 10 nakon što je pokrenut. "Možda bi to bilo isto kao napuhano, čudno Windows 8". Sve su to bile moje misli do prošlog tjedna.

Bijesno sam ga (prelazeći 7 planina i 7 rijeka sumnje ) i preuzeli potrebne datoteke. Potom pokrenite nadogradnju. Nakon gotovo 2 sata čekanja, pokrenuo sam softver. Evo nekoliko stvari koje volim samo za Windows 10:

  • Lean je na resursima - Moje početne misli su da bi moj laptop mogao zaostajati ili objesiti, ali se takvo što nije dogodilo. Nakon nekoliko ponovnih podizanja sustava, prijenosno računalo radi glatko i brzo kao u sustavu Windows 7.
  • Početni zaslon je bolji sada - Baš kao na sustavu Windows 7, izbornik se sada nalazi na donjem lijevom dijelu logotipa sustava Windows. To je daleko bolje da su izbornici na cijelom zaslonu mrzili ljude.
  • Prekrasnija i intuitivna - Korisničko sučelje sada je ljepše i intuitivnije. Postavka je organizirana i jednostavnija. Postoje i mnoge druge nove i sjajne značajke koje najbolje opisuju kada ih sami koristite.
  • Sve moje aplikacije i dalje su radile - tijekom postupka nadogradnje uspio sam zadržati sve moje aplikacije. Čak i nakon nadogradnje, testirali sam aplikacije i svi su radili. Napomena: možda ćete biti sretni da aplikacije ne budu vraćene, ali sve vaše osobne datoteke mogu biti sigurne i neovlaštene u postupku nadogradnje.

Vjerujte mi, morate izvući taj strah od Windows 10 iz vaših umova, jer nadogradnja je potpuno isplati. Ako ste u Abuji i okolici, mogli biste me spojiti za nadogradnju vašeg (za naknadu

Preporučeno
Ostavite Komentar