Glavni » general » Dakle, konačno sam dobio softversko ažuriranje na mom Xiaomi Mi 4, ali ...

Dakle, konačno sam dobio softversko ažuriranje na mom Xiaomi Mi 4, ali ...

general : Dakle, konačno sam dobio softversko ažuriranje na mom Xiaomi Mi 4, ali ...

Jučer sam se uključio na moj Xiaomi Mi 4 da nešto provjerim na njemu i gotovo odmah dobio prompt za ažuriranje. Yay !! Moje srce otkucalo je od 60 otkucaja u minuti do 160 u dvije sekunde. Konačno! Pripremala sam se za sljedeću nedjelju zahvaljivati ​​u crkvi. Prije toga, primio sam samo jedno ažuriranje ovog tipa (i to je bio samo ažuriranje MIUI-a), budući da sam ga imao unatoč nekoliko službeno najavljenih verzija. Kao takav, još uvijek je zaglavljen na Android 4.4.4 Kitkat. Sjećaš li se moje nedavne šanse? Dakle, možete zamisliti moje uzbuđenje dok sam otvorio obavijest da vidim što je gore. To je ono što sam dobio:

Joj! To je samo pomalo nadogradnja od MIUI 7.1.1 do 7.1.2. Kad sam vidio veličinu od 38 MB, znao sam da ovo nije ništa za slavlje. Da; nije to bio Android Lollipop. Nije to Marshmallow. Bilo je to samo bespomoćna kozmetička aplikacija za popravljanje bugova i optimizaciju sustava - bez obzira na to. Shmucks.

Ali kažu da je polovica kruha bolje nego ne. Pretpostavljam da u ovom slučaju možemo reći da je jedna šaka guguru i epa bolja od cijelog paketa. Ja sam još uvijek ovdje očekujući glavna ažuriranja koja će bump ovaj chinko telefon Android Marshmallow.

Preporučeno
Ostavite Komentar