Glavni » general » Ne sviđa mi se aplikacija treće strane

Ne sviđa mi se aplikacija treće strane

general : Ne sviđa mi se aplikacija treće strane

Iskreno, nisam obožavatelj aplikacija treće strane. Prekrižite moje srce. Prema zadanim postavkama pazim na mobilne uređaje koji nude najbolje ugrađene pakete. Mislim, zašto bih trebao ovisiti o aplikaciji treće strane ako postoji telefon koji to izravno iz tvornice? Ako postoji takav telefon, to je moja želja. Držite aplikacije treće strane za sebe. Hvala vam.

Dakle, volio bih da ugrađene aplikacije pokrivaju toliko funkcija koje trebam od get-go-a, tako da manje traženja trebam učiniti za aplikacije. Život je prekratak da bacaju trake u trgovine aplikacija koje traže aplikacije koje ne bi trebale tražiti na prvom mjestu. Znam da postoji hrpa appistanskih sadista koji provode sat vremena po satu pretraživanjem, instalacijom, pokušajem i deinstaliranjem svega i bilo čega, ne kupujem taj stil života. Hvala vam opet.

U pravilu, pridržavam se zadanih aplikacija koje dolaze s mojim uređajima - web preglednik, klijent e-pošte, kalendar, preglednik i urednik za Word i sl. Nadam se idejom pokretanja dvije aplikacije koje na istom uređaju rade istu stvar. Dva web preglednika? Za što? Ili dva glazbena igrača. Ili dva video playera. Ili ... .h, dobivate sliku. Možda kad postane moguće izbrisati reći ugrađeni glazbeni player i zamijeniti ga s drugom, promijenit ću se. Za sada proizvođač koji osigurava da su ugrađene aplikacije na svojim mobitelima vrhunski, vjerojatno će dobiti moj novac.

Ako ugrađene aplikacije proizvođača su tako loše da ih je potrebno zamijeniti, u mojim knjigama taj proizvođač ne vrijedi.

Također pročitajte: Kabel Vinpok Bolt napunjuje sve vaše uređaje

Jedini scenarij u kojem se stvarno uzbuđujem za aplikacije treće strane jest mjesto na kojem ne postoji značajka ili usluga koju trebam. Oh, aleluja! Donesite ih! To bi trebalo biti aplikacije treće strane - dodati funkcionalnost, a ne replicirati ili duplicirati ono što je već tamo. Dakle, sada znate da ja stvarno ne volim aplikacije treće strane. Jednostavno ne mogu podnijeti gubitke. Ako idem instalirati (i ponekad kupiti) aplikacije za zamjenu onoga što je ugrađeno u telefon, zašto sam toliko platila za telefon na prvom mjestu?

U redu, imao sam svoj odgovor. Ovdje sam. Pod je sada tvoja. Živio!

Preporučeno
Ostavite Komentar