Glavni » general » Više se ne mogu veseliti Windows Phoneu

Više se ne mogu veseliti Windows Phoneu

general : Više se ne mogu veseliti Windows Phoneu


Poznanik je već ranije upitao:

"Svatko se drugi uzbuđuje sutra na Windows Phone 8 događaju?"

Čitajući pitanje, pomislio sam da sam bio potpuno neugodno o Windows Phoneu. Što je čudno. Vidiš, koristio sam dva WP uređaja i uživala u korisničkom sučelju. Bio sam uzbuđen zbog WP-a, posebno u prvim danima partnerstva Microsoft-Nokia.

Ali sad…. Sve sam hladno. Razlog nije daleko zaokupljen: i Nokia i Microsoft ne daju žuriti oko nigerijskog tržišta upravo sada.

Do danas, Nigerija nije službeno podržana u sustavu Windows Phone MarketPlace. Nadam se da će Nokia postati u krevetu s Microsoftom promijenili sliku da je isprekidana. Nokia više ne smatra Nigerija tržištem pametnih telefona i službeno je uvršten u nekoliko zemalja u kojima će kanalizirati svoje energije za pametne telefone. Dakle, ovdje nema službene podrške za Lumias.

Dobivate sliku? I Microsoft i Nokia imaju pravo djelovati u vlastitom najboljem interesu, ali gdje to nije korisno za mene, zašto bih trebao dati pileću nogu?

I dalje sam zaljubljen u eleganciju i fluidnost sustava Windows Phone, ukazujući na to da je sve to na njemu. Žao mi je, ali sada sam sve hladno. Windows Phone se ne registrira na mojem radaru kao mobilnoj platformi da više razmisli o svojoj osobnoj upotrebi. Dok se stvari ne mijenjaju. Ako se promijene.

Možda ću neko vrijeme dobiti uređaj za Windows Phone radi pregleda, a to će biti. Želim i Microsoft i Nokia sreću u svojim smartphone strategijama.

PS: Ovog tjedna izradit ću deklaraciju o svom novom mobilnom operacijskom sustavu izbora. Njegova dugo vremena dolazi od mojih dana "Symbian Inside." Keep Mobility blog obilježen.

Također pročitajte: LG GW300 QWERTY telefon s značajkama (slike)
Preporučeno
Ostavite Komentar