Glavni » general » Ja sam s 9ice u ovom ratu za intelektualno vlasništvo

Ja sam s 9ice u ovom ratu za intelektualno vlasništvo

general : Ja sam s 9ice u ovom ratu za intelektualno vlasništvo

Prije toga, popularni nigerijski umjetnik, 9ice, odveo je na Twitter da zahtijeva da blogovi prestanu prenositi svoju glazbu za preuzimanje bez njegovog dopuštenja. Evo nekoliko njegovih tweeta:

Ne prenosite moju pjesmu bez dopuštenja. Ako je to loše onda kupite voucher bez plaćanja ili go2bank, bez novca u nikada polog.

- iam9ice (@ i_am9ice) 26. studenog 2013

Naša životna priča za prodaju onur blogova. Naše pjesme pple dobiti 2discussed. U dobiti oglas, kredit i prestiž u povratku. Wetin opet? u usisati našu krv?

- iam9ice (@ i_am9ice) 26. studenog 2013

Ja sam s 9ice na ovom. Blogovi koji su uključeni u ovu praksu su pijavica.

Vrijeme je za ozbiljno shvaćanje prava intelektualnog vlasništva. Previše je blogera koji rade ono što žele s djelima drugih. Apsolutno je u njegovim moralnim i zakonskim pravima zahtijevati da nitko ne koristi svoje djelo bez njegovog dopuštenja. Ovo je bitka koja se i dalje borim ovdje na Mobility.ng. Pišem jedinstveni članak, a drugi blog ili novine podižu riječ riječju i objavljuju bez mog dopuštenja, koristivši moj rad i promet koji im generira bez ikakvih prednosti. To je samo pljačka. Čista dnevna robija.

Oslobodio sam odvjetnika na novinama koje su to učinile nekoliko mjeseci natrag. Znam pregršt blogova i web stranica koje još uvijek rade. Obavijestio sam ih privatno i još uvijek su odbili zaustaviti praksu. Kada sam umoran od lijepog igranja (bez namjere), ja ću ih odvesti na teži način. Evo moje poruke: prestanite podizati svoje materijale bez mog dopuštenja.

Također pročitajte: Jeftini telefoni u izobilju: Koliko je dobar low-end telefon može dobiti?

Dvije su stvari uključene u to stalno kršenje prava intelektualnog vlasništva:

  • 1: želja mnogih blogera da mliječe sve i sve što je moguće, a da se ne uključe u bilo koji rad kreativnosti. Prezira.
  • 2: želja potrošača da sve mogu besplatno. Nazvat ću tu apsolutnu glupost. Ako su resursi uključeni u stvaranje ili pružanje nečega, ne bismo trebali očekivati ​​da će to biti besplatno prema zadanim postavkama. Da; iznimke su u redu, ali prema zadanim postavkama, ne.

Ovo me podsjeća na pitanje da se traži da slobodno govori. Svakodnevno sjedim na svom prijenosnom računalu kako bih razbio članke, recenzije i ostale oblike uglavnom jedinstvenog sadržaja - ALL MADE AVAILABLE na javnosti FREE ovdje na Mobility.ng - a zatim organizatori događaja me pitaju da slobodno slobodno govorim. Zbog Kine? Dopustite mi da ostanem blogiran kod kuće ako nećete platiti moje vrijeme i usluge. Nepopularni štand, ali moj stav je svejedno. Ova želja za slobodnom voljom uskoro će ubiti sve.

Mnogi naši blogeri trebaju zatvoriti ili pronaći načine za stvaranje kreativnosti i zaustavljanje leechinga. Nadam se da je 9ice njegova tla. Ova glupost je prošla predugo.

Preporučeno
Ostavite Komentar