Glavni » general » Dosadno mi je čekati ažuriranje Lumia Denim

Dosadno mi je čekati ažuriranje Lumia Denim

general : Dosadno mi je čekati ažuriranje Lumia Denim

Svakodnevno se probudim, pričekam na koljena i molim bogove mobitela, a zatim zgrabite moj Lumia 930, uronite u Postavke, pomaknite se do telefonske ažuriranja i dodirnite gumb "Provjeri ažuriranja". To je unatoč činjenici da telefon postavljen za automatsko preuzimanje ažuriranja kada je dostupan. Telefon se povezuje s poslužiteljem i vraća sada dosadnu poruku "Vaš telefon je ažuriran. Prošlo je prije nekoliko minuta.

Moj telefon pokreće Lumia Cyan. Čekam ažuriranje Lumia Denim. Svaki dan to radim oko 4 do 5 puta dnevno. Da; Znam. Ljudi koji tako ponašaju imaju problema. Trebaju život. Oni su ovisnici. Geeks. Trebate terapiju. Trebate posao. Hvala vam. Slažem se također. Još…..

Iz nekog razloga (i mislim da mogu pogoditi pogodak, ali to ne smeta), dečki u rasponu proračuna - mogu posebno potvrditi 520, 630 i 720 - dobivaju ažuriranje već.

Kao što vidite, jako mi je dosadno čekati ažuriranje da moram napisati pijavicu kao post. Sada je 15 minuta do 1 sat, a sad bih trebao biti u krevetu. Upravo sam provjerio telefon za ažuriranje prije 5 minuta. Provest ću ga još jednom, ugasiti ovaj laptop i zatvoriti oči za noć.

Preporučeno
Ostavite Komentar