Glavni » general » Hyundai Sonata 2015 se sinkronizira s Android telefonom; radi i druge cool stvari

Hyundai Sonata 2015 se sinkronizira s Android telefonom; radi i druge cool stvari

general : Hyundai Sonata 2015 se sinkronizira s Android telefonom;  radi i druge cool stvari

Hyundai Sonata 2015 razbija novi teren u automobilizmu. To je prvo vozilo u svojoj klasi koje pokreće Android Auto, Googleovo rješenje za automobil. Android Auto vam omogućuje da upotrijebite svoj glas kako biste izvršili različite korisne zadatke od slušanja i diktiranja tekstnih poruka za pronalaženje lokacija i pomažući vam da krenete prema odredištu. Ali to nije sve.

Možete koristiti prepoznavanje glasa ili interaktivni 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir za upravljanje navigacijskim sustavom za uputstva do odredišta. Možete potražiti obližnje tvrtke poput benzinskih postaja, bankomata ili restorana, dobiti informacije o trenutačnim prometnim situacijama, vremenu, zalihama i sportovima, kao i cijene goriva i vrijeme filma.

Kad značajka Smart Cruise Control prepoznaje vozilo u tramvaju, automatski ga usporava kako bi održao sigurnu udaljenost s vozilom ispred. I treba li vozilo ispred vas zaustaviti, ova će značajka dovesti vaš automobil do potpunog zaustavljanja bez ulaska vozača. Kada se prepreka naprijed pomiče, vaš automobil će nastaviti pokret samo po sebi.

I dok stignete kući, ugrađeni HomeLink primopredajnik omogućuje vam uključivanje svjetala i otvaranje vrata garaže - sve bez izlaska iz auta. Osim toga, tu je i značajka daljinskog pokretanja koja vam omogućava uključivanje i isključivanje vašeg automobila s vašeg pametnog telefona.

Sonata za 2015. možda nije baš model automobila koji pokreće James Bond, ali nije ni previše daleko. Možda nedostaje samo skriven laserski oružje, raketni bacači i oklopno tijelo.

Također pročitajte: Ulefone Armor 2 specifikacije i cijena
Preporučeno
Ostavite Komentar