Glavni » general » Huawei TalkBand B1: nosiva koja me dobiva

Huawei TalkBand B1: nosiva koja me dobiva

general : Huawei TalkBand B1: nosiva koja me dobiva

Jedan od mojih hripavica do sada je bio da ne zamjenjuju ništa što već nosiš. Jednostavno dodaju još jednu prtljagu na sve prtljage koje ste već morali nositi. Pogledajte moj članak, Ako ćete napraviti pametni sat, obratite pažnju .. Prosječni zglobni pojas ne zamjenjuje vaš smartphone, Bluetooth slušalice, power bank ili bilo što drugo. Nije tako Huawei TalkBand B1 .

Značajke Huawei TalkBand B1

Ne samo da se s vašim Android i iOS smartphoneom prati kako bi pratili vaše aktivnosti na fitnesu, dnevne mijenjanje i uzorke spavanja. Fleksibilni se zaslon može odvojiti za upotrebu kao Bluetooth slušalice, tako da ne morate držati zapešće uz uho kako biste i primati pozive. Sada, netko govori.

Čini se da se Huawei također bavi problemom baterije. Tvrde da B1 ima vrijeme čekanja od 14 dana i aktivno vrijeme od 6 dana. Vrijeme punjenja iz praznih je manje od 2 sata. Vidjet ćemo kako se na kraju to iskorištava u stvarnom korištenju. Naravno, potpuni aplikacije koje pomiču pametno gledanje bi se brže iscrpile.

Povezivanje s vašim pametnim telefonom rješava brz prijenos Bluetooth 3.0 i NFC. Za punjenje baterije, standardno je USB. Huawei Talkband B1 također je otporan na prašinu i IP57 je vodootporan, što znači da se može uranjati do 1M vode tijekom 30 minuta.

Sada, samo da je to bio puni pametan sat, a ne samo fitness bend. Ali barem to govori vrijeme. Huawei TalkBand B1 dobar je korak u pravom smjeru. Sada, molim te, dajte pametnom pogledu koji ovako sliči, a također se bavi svim mojim drugim grčevima i imate mene evanđeliste.

Također pročitajte: Nigerijski mobilni brend Orbra zaokuplja nove mobilne uređaje za pokretanje u kolovozu 2015
Preporučeno
Ostavite Komentar