Glavni » general » Huawei mora raditi na svojoj percepciji robne marke u Nigeriji

Huawei mora raditi na svojoj percepciji robne marke u Nigeriji

general : Huawei mora raditi na svojoj percepciji robne marke u Nigeriji

Huawei može biti jedan od najboljih brandova pametnih telefona u svijetu, ali ovdje u Nigeriji, percepcija robne marke je prilično loša. Koristit æu primjer. Jučer je u Lagosu pokrenut 6-inčni Android Kitkat phablet, Huawei Ascend Mate7. Pokreće ga procesor okta-core, ima USB-u-u-pokretu, 4100 mAh baterija i senzor otiska prsta, među ostalim standardnim značajkama koje smo očekivali od Android OS-a. Ima metalno kućište i opremu za fitness kao dodatnu opremu.

To je drobilan dostojan glavni uređaj. Ali pogledaj reakciju koju je Jesse Oguns dobio kada je spomenuo nekome da Mate 7 košta N89.900:

Netko je rekao: zašto mogu platiti toliko za Huawei telefon? Čak ni ne razmišlja o svim vrhunskim značajkama u paketu s dizajnom

- Jesse (@JesseOguns) 27. studenog 2014


Iskreno, na N89.900, Ascend Mate7 je ukrasti kad ga usporedite s troškovima sličnih phablets od konkurenata. Trebao bi letjeti s police, ali čini se da je vrlo malo ljudi ovdje.

Dok Huawei ima vrlo snažnu osnovu u sekciji mreža u Nigeriji, njegov javni profil glede pametnih telefona bio je nevjerojatan. Kada ste posljednji put razgovarali o Huawei smartphoneu s nekim? Kad ste posljednji put vidjeli nekoga s nekim tko nije bio jeftin low-end telefon?

Huawei proizvodi neke vrlo dobre smartphone uređaje. Sjećam se vremena s Huawei Honor 3C s ljubavlju. Honor 3C je pametni telefon srednjeg dometa koji sadrži zidnu utičnicu. Uspon Y220 je pod-N10, 000 smartphone, odličan početak za svakoga na proračunu ili dobivanje pametnog telefona po prvi put.

Također pročitajte: Huawei je sada najveći proizvođač pametnih telefona

Po mom mišljenju, Huawei nisu učinili dovoljno da promijene lošu javnu percepciju svojih uređaja. Ne vidimo dovoljno svojih uređaja. Ni o njima ne čujemo. To treba promijeniti. Ako ne, najveći dio, potrošači mobilnih uređaja i dalje će gledati na druge marke kako bi se zadovoljile njihove potrebe.

Preporučeno
Ostavite Komentar