Glavni » general » Huawei smanjiti proračunske smartphone uređaje

Huawei smanjiti proračunske smartphone uređaje

general : Huawei smanjiti proračunske smartphone uređaje

Ovo je zanimljiv, ali proizvođač pametnih telefona, Huawei, čini se da je plivanje prema trenutnom i smanjenje broja proračunskih pametnih telefona koje čini.

Želio bi da ChinaTimes izvijestio da Richard Yu, izvršni izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, izjavio je kako će proizvođač mobilnih telefona zaustaviti proizvodnju oko 80 posto svojih smartphone uređaja namijenjenih niskom kraju tržišta. Umjesto toga tvrtka će zadržati nekoliko modela s niskom cijenom i usmjeriti više energije u markiranje i povećanje marže. Huawei želi pojačati vlastite izravne maloprodajne kanale umjesto prodaje putem mrežnih operatera kao što je to učinio tijekom godina. Mnogi low-end pametni telefoni koje je Huawei napravio prilagođene su inačice na zahtjev mrežnih operatera.

Iako izgleda kao da Huawei pliva protiv tekuće, mislim da je dobar poslovni smisao ograničiti broj proračunskih modela koji se razvaljuju na nekoliko, pogotovo jer se čini da postoje samo inkrementalne razlike između tih uređaja. Bitno je da oni još uvijek služe low-end tržištu.

Huawei mobilni uređaji već su neko vrijeme u Nigeriji i posljednjih su se dana jako trudili na tržištu. Brand ipak treba dobiti značajan umnožljivost među korisnicima pametnih telefona. Međutim, globalno, Huawei je treći najveći proizvođač pametnih telefona.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar