Glavni » general » HTC One X's Hips Ne lažite

HTC One X's Hips Ne lažite

general : HTC One X's Hips Ne lažite

Nevjerojatno lijepa HTC One X došao je u moju posjed od neobičnog lanca događaja. Nisam imao namjeru da posjedujem jednu, ali na kraju sam ga jedna sudbina usredotočila na sudbinu. Bijela verzija za tu stvar. Draga. Polazeći od poli-karbonatnog hardvera, ljubav je bila na prvi pogled. Mrziti ili voljeti, HTC One X je prekrasan - i seksi za dizanje. Ona je vrsta dame s kojom želim vidjeti - lijepa (ponovila sam to), seksi (rekla je i to opet), i vrlo elegantan. Ona je crveno tepih.

Cijela školjka One X krikne: "Pogledaj me! Dodirni me!! Držite me! "I rado sam to učinio dan za danom. Ako se sjetite koliko volim glatko tijelo Nokti N9, možda biste mogli cijeniti kako mogu biti toliko presvučene pete zaljubljene u krivulje i linije One X-a.

Ali vanjski gleda, dizanje Jednog X i pronalaženje glatkog prilagođenog korisničkog sučelja pod nazivom Sense UI skrivajući relativnu rupu Android Ice Cream Sandwich upravo je napravio moj dan. Sense UI daje dojam bombona ili čokoladne dobrote. Nikad nisam bio obožavatelj korisničkog sučelja Android - pa sve dok se Jelly Bean ne pojavi. Volim Jelly Bean. Puno. Ipak, Sense UI to čini za mene. The One X je prvi i jedini smartphone Android koji sam koristio koji se ne osjeća niti izgleda kao Android. Android je najveći dio mišića i muškaraca. Sense UI na jednom X je dama-poput i vrlo seksi. O da!

Svakodnevno sam volio svoje Nokia 9500, E90 i N900. I ja sam volio svoje pametne telefone BlackBerry, među ostalima. Ali sve sam ih volio kao djelotvorne radne alate. HTC One X je drugačiji čajnik ribe. Volim je kao dama i ljubavnika. Jedan X je prvi smartphone koji osvaja moje srce kao dama koja osvaja srce čovjeka. Ona je prva koja me pretvara u "ženski omot". Ovo nije platonska ljubav.

Također pročitajte: Psst! Razmislite o svim kompromitiranim prethodnim WhatsApp razgovorima

Zahvaljujući Sense korisničkom sučelju, jedan X ima najbolju tipkovnicu na zaslonu koju sam vidio na bilo kojoj mobilnoj platformi, baru Windows Phone. Shvaćam da će joj HTC blagosloviti s Jelly Beanom i novijom, čak i seksualnijom verzijom Sense korisničkog sučelja. Dječak! Ne mogu čekati.

Možda će se pojaviti moćniji četverojezgreni mobiteli s Androidom, poput novog LG Optimus G, ali naći ću je seksi kao i ova djevojka? Možda. Vjerojatno ne. Samo će vrijeme pokazati.

Ne poljubim i kažem, ali Walahi, hipsovi HTC One X-a ne lažu.

Preporučeno
Ostavite Komentar