Glavni » general » HTC One X zaslon ide na spavanje dok je još uvijek uključen

HTC One X zaslon ide na spavanje dok je još uvijek uključen

general : HTC One X zaslon ide na spavanje dok je još uvijek uključen

Imam poseban problem s jedinicom HTC One X sa mnom. Jedini način da ga opišemo u jednoj rečenici jest da izgleda da se zaslon One X-a spava bez isključivanja. Zaslon ne reagira, a ni tipke izbornika. Možete ponovno "probuditi" zaslon tako da taknete gumb za uključivanje i isključite ga, a zatim ga ponovo dodirnete kako biste je ponovno probudili, a sve je u redu sve dok se sljedeći put ne dogodi.

Napravio sam internetsku informaciju o ovom fenomenu i otkrio da se niz drugih korisnika HTC One X suočavaju s istim problemom. Također sam pronašao moguće rješenje i dala mu metak. Prema izvoru, jedna od najnovijih ažuriranja HTC-a za One X zabrljala je određene ugrađene aplikacije i usluge.

Sjećam se da je prvi put pojačao jedan X, a čekalo je ATA ažuriranje firmwarea, a ja sam ga pokrenuo. Nekoliko dana kasnije došlo je do još jednog ažuriranja, koje sam također primijenio na uređaj. Ne sjećam se baš točno kad se to pitanje pojavilo.

Ako imate ovaj problem, učinite sljedeće:

1. Hard resetiranje uređaja (nakon sigurnosne kopije aplikacija i datoteka)

2. Idite na Postavke -> Aplikacije i onemogućite sljedeće:
- HTC Davatelj vremena
- HTC davatelj usluga sinkronizacije vremena
- Karte
- Vrijeme
- Vremenska prognoza

Onemogućavanje gore navedenog smanjuje problem na najmanju moguću mjeru, a nije ga potpuno uklonio. HTC svakako mora ispraviti ovo putem ažuriranja firmvera.

Srećom, nijedna od onih usluga s invaliditetom od vitalne je važnosti za moje svakodnevne potrebe za pametnim telefonima. Trebam li, međutim, trebati putovati ili pronaći lokaciju, što da radim bez Karata?

Također pročitajte: Mister Mo osnovne mobilne aplikacije i usluge

Ako posjedujete jedan X, nadam se da vam gore navedeni savjeti budu korisni. Ako niste implementirali posljednje ažuriranje, nemojte to učiniti, jer postoji vjerojatnost da iz toga proizlazi taj problem.

Preporučeno
Ostavite Komentar