Glavni » general » HTC One: crvena pilula ili plava pilula?

HTC One: crvena pilula ili plava pilula?

general : HTC One: crvena pilula ili plava pilula?

Bilo je puno buzz i hype o HTC One koji je najavio jučer. One dolazi s vrhunskim naočalama i impresivnim hardverom, baš kao i prošle godine One X i One X +. Oba njegova prethodnika nisu imali prelijepa, unatoč činjenici da su oni doista bili dobri uređaji. U svakom slučaju, ovdje je ovdje.

Mislim da HTC pogriješi, jer ne uključuje utor za microSD karticu i izmjenjivu bateriju. Apple mu se udaljava, ali Apple igra u drugoj ligi, a drugi bi proizvođači trebali prestati pokušavati Applea. To je naporan! Samo robna marka sa snažnim kultnim događajem može se nastaviti plivati ​​protiv takve morske vode.

I to 4 megapikselna kamera? "Ultrapixel" oznaka ili ne, ljudi će ući u trgovinu, vidjeti "4 megapiksela" i okrenuti se, misleći da je inferioran onome što već imaju. Većina ljudi. Također se nadam da je HTC izmijenio kako njihova prilagođena koža, Sense UI, kopira resurse u više zadataka, tako da aplikacije u pozadini imaju tendenciju da se zatvore, kao što sam doživio s One X. To je bila jedna bolna točka s One X. Ipak, tu je 2GB RAM-a ovdje.

Kao cjelina, samo se nalazim neisteknuto o Jednom. Tko zna? Mogu se promijeniti. Promijenite mišljenje ili ne, nadam se da sam u krivu i da je Jedan odletio s police. Časopis Forbes još je brutalniji o Onome nego što se ikada mogu nadati. Citat iz HTC-a traži istu Android strategiju kao i 2012., hoće li rezultat biti različit ?:

Prošle godine to je bio HTC One X. Ove godine to je okret HTC One, s procesorom od 1, 4 GHz quad core, 2300 mAh baterija, NFC-om i kamerom označenim kao 'ultrapixels'. Baš kao i prošle godine, teško je vidjeti ovu slušalicu koja stvara bilo kakvu vrstu prodora u džepove korisnika smartphonea.

Brutal, ali izražava moje osjećaje. Želim HTC sreću i nadam se da im pomaže da steknu čvršće mjesto na tržištu smartphone uređaja. Dakle, pitanje za vas: uzimate li crvenu pilulu ili plavu pilulu? Savjet: Idite na Matrix .

Preporučeno
Ostavite Komentar