Glavni » general » HTC One (M8 Eye): kraj UltraPixel hype?

HTC One (M8 Eye): kraj UltraPixel hype?

general : HTC One (M8 Eye): kraj UltraPixel hype?

HTC One (M8 Eye) je točan duplikat HTC One (M8), ali s 4 megapiksela "UltrPixel" kamera u M8 zamijenjena s 13 megapiksela jedinica. Konačno, i nadamo se, HTC sluša tržište.

Da; megapikseli nisu sve što određuje kvalitetu slike snimaka fotoaparata, ali oni su veliki faktor. Zašto? Više megapiksela znači više pojedinosti. Zato je bez obzira na to koliko je dobra HTC-ova hvataljka kamera od 4 megapiksela UltraPixel bila, uvijek je ostala iza ostalih natjecanja kada je došlo do rezolucije slike i pojedinosti. Sve dok gledate fotografije na sićušnim zaslonima pametnih telefona, slike od 4 megapiksela mogu izgledati dobro. Prebacite ih na računalo i usporedite s komparativnim snimkama s kamere Nokia, Samsung, Sony i ostalih, a vi ste brzo izliječeni od Hypea iza UltraPixela.

Nadamo se da M8 Eye nije bljesak u tavi, ali je početak HTC-a koji ozbiljnije shvaća njihovu kameru. Od sada, više od 4 megapiksela UltraPixels ne molim. Tajvanska tvrtka treba koračati do tanjur i dati nam stvarno izazovne kamere na njihovim vodećim brodovima. Poput one na oku M8. Pun je namijenjen.

Preporučeno
Ostavite Komentar